Sampdoria vs Inter: Bästa oddsen och matchtipsen

Inter ska ha goda chanser att vinna på måndag mot Sampdoria. Spelbolagen har dem som stora favoriter då värdarna går igenom lite av en svacka i Serie A på slutet.

Sampdoria är nummer 19 i tabellen på tio poäng efter 21 matcher. Inter rankas som nummer 2 with 43 poäng efter 21 spelade.

Med 5 förluster i de senaste 6 matcherna, kan stämningen i Sampdoria-lägret bli mycket bättre. De måste höja sitt spel ordentligt eller förbereda sig på ett nytt svagt resultat, vi är dock ytterst tveksamma till kapacitetan och väljer bortasidan.

Statistik och fakta för Sampdoria vs Inter i Serie A

  • Sampdoria har förlorade 5 i de senaste 6 matcherna spelat utan att göra mål
  • Sampdoria har förlorade 5 i de senaste 6 matcherna, medan gjort mindre än 0.5 mål
  • I 13 av Sampdorias senaste 15 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Sampdoria har släppt in i 14 av de senaste 16 matcherna
  • Sampdoria har förlorade 5 i de senaste 6 matcherna och totalt antal mål var under 2.5
  • Inter har inte förlorat 15 av sina senaste 16 matcher
  • I 11 av Inters senaste 12 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Inter har gjort mål i 15 av de senaste 16 matcherna
  • Inter har gjort mål i 16 av de senaste 18 bortamatcherna
  • Inter har vunnit 9 av sina senaste 11 matcher

Sampdoria vs Inter Preview

Sampdoria form

En poäng är allt Sampdoria har på kontot efter sina tre senaste matcher, där de åkte på stryk med 0-1 och 2-0 mot Udinese och Atalanta Den senaste matchen gav en viss tröst efter 2-2 mot Monza. Sampdoria har inte vunnit någon av sina sex senaste matcher i Serie A på Stadio Luigi Ferraris. Ett facit på noll oavgjorda och fem förluster, där de släppte in 18 och gjorde elva mål.

Inter form

Inter är i fantastisk form inför kommande matchen efter tre raka segrar. Cremonese slog man med 1-2, efter det fick Atalanta känna på en 1-0-torsk. AC Milan var det senaste offret efter en 1-0-vinst för Inter. Inter tog sju segrar och 21 poäng i tidigare fem mötena med lagen från botten sex i Serie A, de gjorde 16 mål samtidigt som de släppte in tre. Inter tog sig igenom de sex senaste bortamatcherna i Serie A med fyra vinster. Det blev även en oavgjord och en förlust med 13 mål framåt och elva insläppta.

Sampdoria vs Inter H2H

Senast lagen mötte varandra gick Inter av planen som 3-0-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift kommande måndag. Totalt har de spelat sex matcher i de senaste säsongerna där Inter tagit mest av poängen. De vann fyra möten, samtidigt som Sampdoria tog 3 poäng i en match. Såklart slutade sista en matchen lika. Spelbolagen har Inter att vinna denna match till bästa odds runt 1.44. Med 9 vinster från 11 möten med Sampdoria, njuter Inter av en perfekt läsning av deras motståndare. Det blev över 2.5 mål i 11 av de 12 senaste Serie A-matcherna mellan Sampdoria och Inter. Båda lagen gjorde mål sex gånger i de senaste tio matcherna mellan Sampdoria och Inter.

Över 2.5 mål blev vinnare nio gånger av de senaste tio matcherna mellan lagen. Sampdoria gjorde ett snitt på 0.8 mål, medan Inter snittade 2.7 mål. Båda lagen göra mål gick in sex gånger. Över 2.5 mål gjordes i fem av Sampdoria’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.2 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i fyra av de senaste tio matcherna som Inter spelade runt om i alla tävlingar den här säsongen. De gjorde 1.4 mål i snitt under den här tiden.

Tabellställningar i Serie A

Sampdoria tog samtliga tre poäng fyra gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade noll och åkte på sex förluster under den här perioden. Inter vann sex av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort två och förlorade två. Sampdoria har vunnit två utan att släppa in mål i sina 10 senaste på Stadio Luigi Ferraris.

Senaste lagnyheter

Överraskande har Sampdoria endast gjort första målet i två matcher av de senaste tio på hemmaplan. Inter gjorde första målet i sju gånger i de senaste tio matcherna. Sampdoria har misslyckats göra mål i 6 raka hemmamatcher. Sampdoria har gjort mål i 3 raka hemmamöten med Inter.

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Manolo Gabbiadini. Han är toppskytt för Sampdoria, för närvarande på fyra mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i tre av deras 6 senaste matcher.

Inter kommer att hoppas att Lautaro Martinez hittar nätet igen. Han står på tolv mål den här säsongen och gjorde mål i fem av deras 6 senaste matcher.

Sampdoria kan sakna upp till tre spelare till deras kommande match kommande måndag.

Fabio Quagliarella, Ignacio Pussetto och Manuel De Luca finns bland de tre spelarna som saknas för Sampdoria på måndag.

Marcelo Brozovic kommer inte att följa med Inter denna gång, då de måste rehabba en skada.