Sandefjord vs Kristiansund BK: Bästa oddsen och matchtipsen

Bedrövliga jumbon Kristiansund besöker Sandefjord Arena kommande onsdag i Eliteserien och vi tror laget kommer få det tufft återigen.Som nummer 12 har Sandefjord lyckats skrapa ihop 17 poäng efter 14 spelade matcher. Med två poäng har Kristiansund BK efter 14 matcher placerat sig på plats plats 16 i Eliteserien.Hemmalaget kan säkra mark till lagen som jagar i botten här och man är väldigt svårspelade i byn. Här tror vi även laget spikar igen kistan helt för gästerna och dess chans att hålla sig kvar.

Våra tips

Statistik och fakta för Sandefjord vs Kristiansund BK i Eliteserien

 • I de senaste 9 hemmamatcherna i rad Sandefjord har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Sandefjord har gjort mål på de senaste 14 hemmamatcherna
 • I de senaste 8 matcherna i rad Sandefjord har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Sandefjord har släppt in i 21 av de senaste 23 matcherna
 • Sandefjord har gjort mål på de senaste 10 matcherna
 • Kristiansund BK har släppt in i 31 av de senaste 32 matcherna
 • Kristiansund BK har släppt in på de senaste 15 bortamatcherna
 • Kristiansund BK har inte vunnit 17 av sina senaste 19 matcher
 • Kristiansund BK har förlorat 11 av sina senaste 13 bortamatcher
 • Kristiansund BK har inte vunnit 11 av sina senaste 13 bortamatcher
 • Sandefjord har släppt in i de senaste 7 matcherna mot Kristiansund BK i rad
 • I 5 av de senaste 7 av Sandefjords matcher mot Kristiansund BK var antalet mål över 3.5
 • I 5 av de senaste 7 matcherna Sandefjord har spelat mot Kristiansund BK har båda lagen gjort mål
 • Sandefjord har inte vunnit 6 av de 7 senaste matcherna mot Kristiansund BK
 • Sandefjord har förlorat 4 av de 5 senaste matcherna mot Kristiansund BK

Form: Sandefjord mot Kristiansund BK

Sandefjord är tunga att möte.

Sandefjord har stött på blandade resultat i sina senaste tre matcher där man skrapat ihop fyra poäng. Det hela började med ett oavgjort resultat efter en 2-2-match mot Aalesund, sen plockades tre viktiga poäng i en 1-2 vinst mot Jerv. Tyvärr kunde de inte följa upp den vinsten utan åkte på en 2-3förlust mot Molde i den senaste matchen.

Kristiansund BK sjunker till en ny låg nivå.

Resultaten har varit katastrofala för Kristiansund BK på senare tid. Därför är man desperata att vinna kommande match.Kristiansund BK har inte riktigt lyckats på senaste tiden och bara plockat en poäng i de senaste tre matcherna. Först förlorade man med 3-0 mot Vålerenga och Viking. I sin senaste match fick de dock lite utav en revansch när de lyckades med resultatet 2-2 mot Odds Ballklubb vilket gav en poäng.

Sandefjord vs Kristiansund BK Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Sandefjord med sig 3 poäng därifrån i en 3-2-seger.Sandefjord går in i matchen mot Kristiansund BK med 2-1-5 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Eliteserien.fem gånger i den senaste åtta matcher mellan Sandefjord och Kristiansund BK blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet fem gånger i dessa åtta matcher.

Tabellställningar i Eliteserien

Om man tittar på den nuvarande Eliteserien-ställningen så skiljer Sandefjord och Kristiansund BK för närvarande i 15 poäng och fyra placeringar. Sandefjord kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Kristiansund BK kommande onsdag för att avancera ytterligare i ligatabellen. För KBK ser det otroligt mörkt ut nere på jumboplatsen. Endast två poäng är skrämmande svagt och här blir det tufft återigen.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Bendik Bye när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet tre gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Kristiansund BK. Hans säsongssaldo är fyra mål just nu.

Med fem mål på de 6 senaste matcherna för Sandefjord är Mohamed Ofkir spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.