Sandefjord vs Kristiansund BK: Bästa oddsen och matchtipsen

Sandefjord drar fördel av hemmaplan när Kristiansund BK gästar i Eliteserien kommande söndag. Som nummer 12 har Sandefjord lyckats skrapa ihop nio poäng efter åtta spelade matcher. Med ett poäng har Kristiansund BK efter åtta matcher placerat sig på plats plats 16 i Eliteserien. Vi ser goda möjligheter för en hemmaseger i detta möte. KBK har tre raka förluster i seriespelet och imponerar inte alls. Samtidigt fick Sandefjord tillbaka självförtroendet efter 1-0 borta mot Odds BK senast. Vi synar ettan!

Våra tips

Statistik och fakta för Sandefjord vs Kristiansund BK i Eliteserien

 • Sandefjord har gjort mål i 20 av de senaste 22 hemmamatcherna
 • I de senaste 6 hemmamatcherna i rad Sandefjord har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Sandefjord har släppt in i 13 av de senaste 15 matcherna
 • Sandefjord har förlorat de senaste 4 hemmamatcherna i rad
 • Sandefjord har släppt in på de senaste 6 hemmamatcherna
 • Kristiansund BK har släppt in i 23 av de senaste 24 matcherna
 • Kristiansund BK har släppt in i 19 av de senaste 20 bortamatcherna
 • Kristiansund BK har förlorat 8 av sina senaste 9 bortamatcher
 • Kristiansund BK har inte vunnit 12 av sina senaste 14 bortamatcher
 • Kristiansund BK har inte vunnit 10 av sina senaste 11 matcher
 • Sandefjord har släppt in i de senaste 7 matcherna mot Kristiansund BK i rad
 • I 5 av de senaste 7 matcherna Sandefjord har spelat mot Kristiansund BK har båda lagen gjort mål
 • I 5 av de senaste 7 av Sandefjords matcher mot Kristiansund BK var antalet mål över 3.5
 • Sandefjord har inte vunnit 6 av de 7 senaste matcherna mot Kristiansund BK
 • Sandefjord har förlorat 4 av de 5 senaste matcherna mot Kristiansund BK

Form: Sandefjord mot Kristiansund BK

Sandefjord njuter av en stabil insats.

Sandefjord har åkt på flera besvikelser den senaste tiden. Först blev de överkörda av Rosenborg i en match som slutade 3-0.Lilleström blev också för svåra och tog hem vinsten med 1-4, innan Sandefjord lyckades bryta trenden och i sin senaste match tog hem en vinst med 0-1 mot Odds Ballklubb.

Det är lite problematiskt för Kristiansund BK just nu.

Kristiansund BK har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 2-0 mot FK Haugesund, innan Strömsgodset besegrade dem med 0-3. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Molde tog hem en seger med 2-1.

Sandefjord vs Kristiansund BK Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Sandefjord med sig 3 poäng därifrån i en 3-2-seger. Sandefjord går in i matchen mot Kristiansund BK med 2-1-5 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Eliteserien. Över 2,5 mål var ett vinnande spel fem gånger i de senaste åtta matcher mellan Sandefjord och Kristiansund BK. Båda lagen gör mål gav utdelning fem gånger i dessa åtta matcher.

Tabellställningar i Eliteserien

Om man tittar på den nuvarande Eliteserien-ställningen så skiljer Sandefjord och Kristiansund BK för närvarande i åtta poäng och fyra placeringar. Sandefjord kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Kristiansund BK på söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Kristiansund BK är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Sandefjord och Kristiansund BK kommer att sluta.

Skytteligan

Mohamed Ofkir är en av spelarna i Sandefjord som förväntas göra mål regelbundet. Han har gjort 3 mål denna säsong. Kristiansund BK ställer hoppet till Bendik Bye som har gjort ett mål hittills denna säsong. Det kommer säkerligen bli fler om han hittar sin målform.