Sheffield United mot Burnley – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Sheffield United vs Burnley Statistik

  • Sheffield United har släppt in i 35 av de senaste 37 matcherna
  • Sheffield United har släppt in i 29 av de senaste 30 matcherna i Premier League
  • I 11 av Sheffield Uniteds senaste 12 matcher var antalet av mål över 3.5
  • I 14 av Sheffield Uniteds senaste 16 hemmamatcher var antalet av mål över 2.5
  • I de senaste 5 Sheffield Uniteds hemmamatcher, var antalet mål över 4.5
  • Burnley har släppt in i 34 av de senaste 36 matcherna i Premier League
  • Burnley har släppt in i 26 av de senaste 28 matcherna
  • Burnley har släppt in i 21 av de senaste 22 bortamatcherna i Premier League
  • Burnley har inte vunnit 16 av sina senaste 18 matcher
  • Burnley har inte vunnit 15 av sina senaste 17 matcher i Premier League

Sheffield United vs Burnley H2H

Deras senaste möte i Premier League var en otrolig match som slutade 5-0. Ett ovanligt resultat vi inte skulle ha något emot att få se igen kommande lördag. Ett väldigt jämnt möte ser vi ut att ha framför oss med värdet på oavgjort resultat. Båda sidorna tog endast tre vinster i sina senaste tio möten, medan inte mindre än tre matcher slutade med ett kryss. Bästa odds på oavgjort hos spelbolagen ligger på 3.50. Sheffield United tog hem vinsten i 3 hemmamatcher mot Burnley på Bramall Lane. Burnley gjorde minst ett mål i 6 av sina senaste 7 Premier League-matcher mot Sheffield United. I ett av de senaste fem matcher mellan Sheffield United och Burnley gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare två gånger av de senaste fem matcherna mellan lagen. Sheffield United gjorde ett snitt på ett mål, medan Burnley snittade 1.4 mål. Båda lagen göra mål gick in ett gång. Över 2.5 mål gjordes i åtta av Sheffield United’s tio senaste hemmamatcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.1 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 0.9 mål under den här perioden.

Sheffield United vs Burnley Preview

Sheffield United form

Ett oavgjort resultat är det bästa som Sheffield United har att visa från sina tre senaste matcher, där de åkte på förlust 3-1 motLiverpool. Ett 2-2-kryss mot Chelsea följt av en ny förlust, 2-0 mot Brentford. Sheffield United tog fyra poäng från sina senaste sju möten med lag från ett, målade tio och släppte in 17 mål. Sheffield United har inte vunnit någon av sina sex senaste matcher i Premier League på Bramall Lane. Ett facit på två oavgjorda och fyra förluster, där de släppte in 26 och gjorde sju mål.

Burnley form

Burnley har varit mediokra på slutet där man inte vunnit på de tre senaste försöken. Mot Wolverhampton Wanderers tog de poäng efter 1-1, efter det fick man se sig besegrade av Everton som vann med 1-0. Senast lyckades de stjäla en poäng efter 1-1 mot Brighton & Hove Albion. Burnley tjänade åtta poäng från sina åtta matcher mot lag från botten sex i Premier League. De gjorde nio mål i matcherna, och släppte till elva på vägen till två vinster. Burnley tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Premier League utan seger. Det blev två oavgjord och fyra förluster, med 14 insläppta och sex mål framåt.

Nuvarande tabellen i Premier League

Sheffield United vann endast ett av sina 10 hemmamatcher, medan man kryssade tre. De förlorade sex på Bramall Lane under denna period. Burnley vann ett av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort tre och förlorade sex. Båda lagen har varit usla på att hålla koll på sina motståndare på slutet. Medan Sheffield United lyckades hålla nollan i ett av matcherna på Bramall Lane, höll Burnley tätt i ett av de senaste bortamatcherna.

Senaste lagnyheter

Överraskande nog har Sheffield United bara gjort första målet i två matcher av de senaste tio matcherna. Burnley gjorde första målet fyra gånger i de senaste tio matcherna. Sheffield United har gjort mål i 5 raka hemmamöten med Burnley.

Sheffield United har lite problem med frågetecken kring om hela sex spelare kommer till start till matchen på lördag. Det är ingen mening att Oliver McBurnie kommer till Sheffield Uniteds omklädningsrum, eftersom han är avstängd.

Oliver McBurnie, Ivo Grbic, George Baldock, Chris Basham, John Egan och Daniel Jebbison finns bland de sex spelarna som saknas för Sheffield United på lördag.

Sander Berge och Maxime Esteve kan inte bli inkallade av Burnley, eftersom de är borta på grund av avstängning.

Bland de fyra spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Nathan Redmond, Jordan Beyer, Charlie Taylor och Luca Koleosho.