• GAIS har släppt in i 19 av de senaste 21 bortamatcherna i Allsvenskan
  • GAIS har förlorade 6 i de senaste 8 borta matcherna i Allsvenskan, medan gjort mindre än 0.5 mål

Sirius vs GAIS H2H

Det är första gången på länge i Allsvenskan-sammanhang som Sirius ska spela mot GAIS.

Över 2.5 mål gjordes i sju av Sirius’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.5 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.2 mål under den här perioden.

Sirius vs GAIS Preview

Sirius form

Sirius är just nu väldigt ojämna efter förlust mot Hammarby med 3-0 innan vann man med 5-1 mot IFK Norrköping. I den senaste matchen kom ytterligare ett nederlag med 3-2 mot Mjällby. Sirius tog bara två segrar från sex möjliga Allsvenskan-matcher på hemmamark. I de resterande fyra matcherna spelade man oavgjort i två och förlorade två, samtidigt som laget gjorde tio och tappade in sju mål.

GAIS form

Det har varit blandade resultat för GAIS i de tre senaste matcherna, då de först slog Häcken med 3-0. Det följdes upp med en svag 4-0-förlust mot Halmstads BK och nu senast mot Hammarby blev det 0-0. I de sex senaste bortamatcherna i Allsvenskan, vann GAIS två, samtidigt som man även spelade noll oavgjords. De fick utstå fyra defeats här med en målskillnad på tio mål insläppta och fem gjorda.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Sirius tog samtliga tre poäng fyra gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade fyra och åkte på två förluster under den här perioden. GAIS vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort ett och förlorade sex. Båda lagen gjorde mål i fyra av de 10 senaste matcherna för Sirius. Båda lagen hittade även nät tre gånger i de senaste 10 matcherna för GAIS.

Senaste lagnyheter

Sirius har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio matcherna. GAIS gjorde första målet fyra gånger i de senaste tio matcherna.