Sirius vs Malmö FF: Bästa oddsen och matchtipsen

Sirius tar emot gästande Malmö FF på Studenternas IP i en Allsvenskan-match på måndag. Sirius kan minska luckan till de fyra bästa när de möter Malmö FF på måndag. Deras nuvarande position i Allsvenskan ger såklart favoritskap till Malmö FF, men Sirius kommer inte att sakna motivationen.

Sirius är tolv i tabellen med 20 poäng efter 20 matcher, medan Malmö FF rankas tre i Allsvenskan på 42 poäng. Medan Malmö FF nu är trea i Allsvenskan efter ha samlat 42 poäng på 20 rundor, ligger Sirius efter på 20 poäng. Detta placerar dem på plats 12 i tabellen efter 20 omgångar spelade.

Både Sirius och Malmö FF siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte kommande måndag. Med 4 förluster i de senaste 6 matcherna i samtliga tävlingar, är stämningen i Sirius-lägret inte på topp. Dom behöver steppa upp ordentligt om de inte vill bli mer besvikna mot Malmö FF på deras hemmaplan. Tre poäng för Sirius kan räcka långt i strävan att nå den övre halvan i Allsvenskan. En svår uppgift väntar dock när Malmö FF inte kommer sälja sig billigt.

Sirius vs Malmö FF Statistik

  • Sirius har förlorat 7 av sina senaste 9 matcher
  • I 7 av Siriuss senaste 9 matcher var antalet av mål över 2.5
  • Sirius har gjort mål i 11 av de senaste 13 hemmamatcherna
  • I 6 av Siriuss senaste 7 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Sirius har inte vunnit 7 av sina senaste 9 matcher
  • I 8 av Malmö FFs senaste 9 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 7 av Malmö FFs senaste 9 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 3 Malmö FFs bortamatcher, var antalet mål under 2.5
  • Malmö FF har inte vunnit de senaste 3 bortamatcherna i rad
  • Malmö FF har inte förlorat 4 av sina senaste 5 matcher

Sirius vs Malmö FF Preview

Sirius form

Sirius presterar just nu upp och ner efter förlust mot Elfsborg med 1-0, innan det vinst med 3-0 mot Kalmar FF. Sedan var man tillbaka på förlorarspåret efter 3-2-nederlag mot Häcken.

Malmö FF form

Det har varit blandade resultat för Malmö FF i de tre senaste matcherna, då de först slog Halmstads BK med 3-0. Det följdes upp med en svag 1-0-förlust mot Mjällby och nu senast mot Djurgården blev det 0-0. I de sex senaste bortamatcherna i Allsvenskan, vann Malmö FF två, samtidigt som man även spelade en oavgjord. De fick utstå tre defeats här med en målskillnad på sju mål insläppta och fyra gjorda.

Sirius vs Malmö FF H2H

Sirius åkte på en smäll när Malmö FF plockade ner dem med 3-0 i det senaste mötet. Förstnämnda vann dock mötet innan efter en 2-1-seger. Malmö FF hoppas kunna göra en lika bra match mot Sirius som senast. Just den dagen slaktade Malmö FF stackars Sirius totalt i en 3-0-seger. Spelbolagen har Malmö FF att vinna den här matchen till bästa odds på 1.70. Malmö FF vann 6 av deras föregående 7 matcher mot Sirius. Malmö FF gjorde minst ett mål i sina 13 Allsvenskan senaste matcher mot Sirius. Båda lagen hittade nät fem gånger i de senaste tio matcherna mellan Sirius och Malmö FF. Bästa odds på BLGM finns hos spelbolagen till 1.67.

Över 2.5 mål gick in åtta gånger i de senaste tio matcherna mellan de här lagen. Sirius gjorde ett snitt på 0.8 mål, där Malmö FF snittade tre mål. Båda lagen göra mål var vinnande fem gånger av matcherna. Det blev över 2.5 mål i åtta av Sirius’s senaste tio matcher runt om i alla turneringar. De höll ett snitt på 1.8 mål under denna period. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.2 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Sirius tog blygsamma tre segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i ett av matcherna, medan det blev sex förluster. Malmö FF vann sex av de 10 senaste och spelade oavgjort ett samt förlorade tre av matcherna under denna period. Malmö FF gjorde det första målet i matchen endast fyra gång av de 10 senaste på bortaplan. Medan Sirius satte den första i fem av sina 10 senaste på hemmamark.

Senaste lagnyheter

Sirius har gjort mål först i sex matcher av de senaste tio matcherna. Malmö FF har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan. Sirius har gjort mål i 3 raka hemmamöten med Malmö FF.

Det har varit en fin säsong för Studenternas IP som hittills gjort tolv för sin klubb, och den här formen är helt avgörande för Malmö FF’s framgång.