Skövde AIK vs Gefle: Bästa oddsen och matchtipsen

Allt ljus på Skövde AIK och Gefle, när lagen letar efter nytt självförtroende. De möts kommande lördag på Skövde AIK:s stadion i Superettan.

Både Skövde AIK och Gefle siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte på lördag. Gefle kan faktiskt kliva förbi Skövde AIK i tabellen med en vinst kommande lördag. Men av oddsen att döma ser det ganska osannolikt ut. Skövde AIK behöver ett bra resultat mot Gefle, om de vill klättra i Superettan-tabellen. Gästerna har bevisat att de kan vara jobbiga att möta, men hemmalaget borde ha klar fördel på Skövde AIK:s stadion.

Skövde AIK vs Gefle Statistik

  • Skövde AIK har förlorade de senaste 3 matcherna, och båda lagen gjorde mål samtidigt
  • I de senaste 4 Skövde AIKs matcher, var antalet mål över 2.5
  • I 8 av Skövde AIKs senaste 10 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 3 matcherna i rad Skövde AIK har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Skövde AIK har förlorade de senaste 3 matcherna, och totalt antal mål var över 2.5
  • Gefle har gjort mål i 15 av de senaste 17 matcherna
  • I 10 av Gefles senaste 12 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Gefle har inte förlorat 10 av sina senaste 12 matcher
  • I 9 av Gefles senaste 11 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Gefle har släppt in i 10 av de senaste 11 bortamatcherna

Skövde AIK vs Gefle Preview

Skövde AIK form

Skövde AIK är ute efter att studsa tillbaka på vinnarspåret igen. I de tre senaste matcherna slog de först Östersund med 5-1, innan det blev det seger mot Landskrona BoIS med 4-2. Segersviten tog slut senast mot IK Brage, som vann med 3-2 Skövde AIK har kommit tillbaka starkt med fyra segrar på de sex senaste hemmamatcherna i Superettan. Ingen oavgjord och två förluster. De gjorde 14 mål och släppte in sju.

Gefle form

Gefle tog endast en poäng i de tre senaste matcherna. De gjorde en blek insats efter 0-6-förlusten mot GAIS efter det oavgjort 2-2 mot GIF Sundsvall. De åkte på förlust återigen när Örgryte tog en 0-1-vinst. Gefle noterade 13 poäng efter fyra vinster från sina tio matcher mot lag bland de sex nedersta. De gjorde 14 mål, men släppte in 14. Gefle har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Superettan. Man spelade oavgjort tre och förlorade två samtidigt som laget släppte in nio och gjorde åtta mål.

Skövde AIK vs Gefle H2H

Deras senaste möte i Superettan var en otrolig match som slutade 4-1. Ett ovanligt resultat vi inte skulle ha något emot att få se igen kommande lördag. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Skövde AIK tog noll wins i sina senaste en match mot Gefle. De sistnämnda lyckades ta en vinst i dessa en möte mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 3.60. Båda lagen gjorde mål ett gång i de senaste ett matchen mellan Skövde AIK och Gefle.

Över 2.5 mål blev vinnare ett gång av de senaste ett matchen mellan lagen. Skövde AIK gjorde ett snitt på ett mål, medan Gefle snittade fyra mål. Båda lagen göra mål gick in ett gång. Över 2.5 mål gjordes i åtta av Skövde AIK’s tio senaste hemmamatcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 2.5 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.3 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Superettan

Skövde AIK tog samtliga tre poäng sex gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade ett och åkte på tre förluster under den här perioden. Gefle vann två av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort fyra och förlorade fyra. Skövde AIK har god tro om att hamna i målprotokollet på Skövde AIK:s stadion eftersom Gefle endast lyckats hålla nollan fem gånger i sina 10 senaste bortamatcher. Värdarna klarade i sin tur av ett clean sheets i de 10 senaste på hemmaplan.

Senaste lagnyheter

Skövde AIK har gjort mål först i sex matcher av de senaste tio matcherna. Gefle gjorde första målet fyra gånger i de senaste tio matcherna. Båda lagen gjorde mål i 6 raka matcher för Skövde AIK. Båda lagen har gjort mål i 4 raka bortamatcher som Gefle spelat.