• Sandvikens IF har vann de senaste 3 matcherna på rad medan de gjort mer än 1.5 mål
  • Sandvikens IF har vann de senaste 3 matcherna på rad i Superettan medan de gjort mer än 1.5 mål

Skövde AIK vs Sandvikens IF H2H

Det är första gången på länge i Superettan-sammanhang som Skövde AIK ska spela mot Sandvikens IF.

Över 2.5 mål gjordes i fyra av Skövde AIK’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 0.8 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.5 mål under den här perioden.

Skövde AIK vs Sandvikens IF Preview

Skövde AIK form

Ett oavgjort resultat är det bästa som Skövde AIK har att visa från sina tre senaste matcher, där de åkte på förlust 1-2 motÖsters IF. Ett 2-2-kryss mot Varbergs BoIS FC följt av en ny förlust, 0-2 mot Degerfors. Skövde AIK har tagit sju poäng i deras sex matcher mot lag från den övre halvan av Superettan-tabellen. De vann två av dessa matcher med fyra mål mot åtta. Skövde AIK tog bara två segrar från sex möjliga Superettan-matcher på hemmamark. I de resterande fyra matcherna spelade man oavgjort i två och förlorade två, samtidigt som laget gjorde tre och tappade in fyra mål.

Sandvikens IF form

Sandvikens IF är i fantastisk form inför kommande matchen efter tre raka segrar. Örgryte slog man med 3-1, efter det fick Östersund känna på en 0-2-torsk. IK Oddevold var det senaste offret efter en 2-0-vinst för Sandvikens IF. Sandvikens IF tog fyra poäng från sina fem matcher mot lag från den övre halvan av Superettan-tabellen. De vann ett, gjorde tre mål och släppte in åtta. Sandvikens IF har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Superettan. Man spelade oavgjort tre och förlorade två samtidigt som laget släppte in nio och gjorde sex mål.

Nuvarande tabellen i Superettan

Skövde AIK tog samtliga tre poäng sex gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade två och åkte på två förluster under den här perioden. Sandvikens IF vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort tre och förlorade fyra. Det verkar som vi inte ska förvänta oss mål åt båda håll i det här mötet på söndag. Båda lagen göra mål hände endast tre gånger i de 10 senaste ligamatcherna på hemmaplan för Skövde AIK. Samma spel hände två gånger av de 10 senaste bortamatcherna för Sandvikens IF.

Senaste lagnyheter

Skövde AIK har gjort första målet i sju matcher av de senaste tio på hemmaplan. Sandvikens IF gjorde första målet fem gånger i de senaste tio matcherna.