Varbergs BoIS FC mot Gefle – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Varbergs BoIS FC vs Gefle Statistik

  • Varbergs BoIS FC har släppt in i 18 av de senaste 19 hemmamatcherna
  • Varbergs BoIS FC har gjort mål i 18 av de senaste 20 matcherna
  • Varbergs BoIS FC har gjort mål i 15 av de senaste 17 matcherna i Superettan
  • Varbergs BoIS FC har släppt in i 14 av de senaste 16 matcherna
  • I 7 av de senaste 9 matcherna Varbergs BoIS FC har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Gefle har inte vunnit de senaste 14 bortamatcherna i rad
  • Gefle har inte vunnit 21 av sina senaste 23 bortamatcher i Superettan
  • I de senaste 4 Gefles matcher, var antalet mål över 2.5
  • I de senaste 4 Gefles matcher i Superettan, var antalet mål över 2.5
  • Gefle har förlorat 6 av sina senaste 8 bortamatcher

Varbergs BoIS FC vs Gefle H2H

Senast lagen mötte varandra gick Gefle av planen som 1-2-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift på söndag. Varbergs BoIS FC går in i matchen mot Gefle med 1-1-2 i ryggen från deras senaste fyra möten. En win-rate på 25% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. I två av de senaste fyra matcher mellan Varbergs BoIS FC och Gefle gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare två gånger av de senaste fyra matcherna mellan lagen. Varbergs BoIS FC gjorde ett snitt på 1.25 mål, medan Gefle snittade 1.5 mål. Båda lagen göra mål gick in två gånger. Över 2.5 mål gjordes i fem av Varbergs BoIS FC’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.2 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sju av besökarnas tio senaste matcher den här säsongen. I snitt gjorde de mål 1.5 gånger i dessa matcher.

Varbergs BoIS FC vs Gefle Preview

Varbergs BoIS FC form

Varbergs BoIS FC ser för närvarande stabila ut och är obesegrade i tre matcher, som började med oavgjort 1-1 mot Degerfors. De följde upp det med ny kryssmatch mot Skövde AIK efter 2-2, och innan det slog man Utsiktens BK med 0-1. Varbergs BoIS FC tog bara två segrar på de sex senaste Superettan-matcherna på hemmaplan. I de fyra övriga matcherna spelade man lika en och förlorade tre, de gjorde åtta och släppte in nio mål.

Gefle form

Gefle har varit bleka i sina tre senaste matcher, trots att det började med en 3-1-seger mot Örebro. Det följdes upp med en förlust 3-0 mot Örgryte, för att sedan ge bort samtliga poäng i en 1-2-torsk mot Landskrona BoIS. Gefle tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Superettan utan seger. Det blev tre oavgjord och tre förluster, med nio insläppta och fyra mål framåt.

Nuvarande tabellen i Superettan

Varbergs BoIS FC tog samtliga tre poäng två gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade två och åkte på sex förluster under den här perioden. Gefle vann noll av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort fyra och förlorade sex. Målen flödar just nu för Varbergs BoIS FC på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sju av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till fyra gånger för Gefle i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Varbergs BoIS FC gjorde första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Gefle gjorde första målet fem gånger i de senaste tio matcherna.