Southampton vs Nottingham Forest: Bästa oddsen och matchtipsen

Southampton gör sig redo för striden mot Nottingham Forest vid St. Mary’s Stadium på onsdag, en match i omgång 19 av Premier League. Det är ett otroligt spännande möte mellan två lag som kommer kriga för överlevnad den här säsongen. Vilket lag går vinnande här då? Vi tror fansens stöd blir vitalt och synar Saints den här onsdagen.

Statistik och fakta för Southampton vs Nottingham Forest i Premier League

 • I 13 av de senaste 14 hemmamatcherna Southampton har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Southampton har gjort mål i 29 av de senaste 31 hemmamatcherna
 • Southampton har släppt in på de senaste 14 hemmamatcherna
 • Southampton har släppt in i 20 av de senaste 22 matcherna
 • I de senaste 6 matcherna i rad Southampton har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Nottingham Forest har släppt in i 14 av de senaste 16 bortamatcherna
 • I 6 av Nottingham Forests senaste 7 bortamatcher var antalet av mål över 2.5
 • Nottingham Forest har inte vunnit 9 av sina senaste 11 bortamatcher
 • I 5 av Nottingham Forests senaste 6 matcher var antalet av mål över 2.5
 • Nottingham Forest har släppt in på de senaste 6 matcherna
   

Form: Southampton mot Nottingham Forest

Southampton har stora problem.

Stämningen i Southampton är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. Southampton har sett rätt bleka ut på den senaste tiden, även om det började bra med 2-1 mot Lincoln City. Tyvärr höll inte de positiva resultaten i sig utan man förlorade istället med 1-3 mot Brighton, och lyckades inte heller plocka poäng i en 2-1-förlust mot Fulham.

Nottingham Forest fortsatt bleka.

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Nottingham Forest de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Det har varit en händelserik tid för Nottingham Forest de senaste tre matcherna som inleddes med att besegra Blackburn med 1-4. Nästa match blev en besvikelse efter en 3-0-förlust mot Manchester United. Deras senaste match, där man tog sig an Chelsea gav ett oavgjort resultat (1-1).

Southampton vs Nottingham Forest Matchhistorik

Tabellställningar i Premier League

Skytteligan

James Ward-Prowse är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Southampton kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Nottingham Forest ställa hoppet till Morgan Gibbs-White att han ska lägga till fler mål till de två han gjort de senaste sex matcherna.

Senaste lagnyheter

Southampton kan ha upp till sex spelare på skadelistan inför deras hemmamatch mot Nottingham Forest den kommande onsdag. Ainsley Maitland-Niles, Kyle Walker-Peters och Mohammed Salisu kan inte bli inkallade av Southamptons manager, eftersom båda är avstängda.

Alex McCarthy, Juan Larios och Valentino Livramento finns bland de tre spelarna som saknas för Southampton på onsdag.

Bland de sex spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Tyrese Fornah, Jesse Lingard, Cheikhou Kouyaté, Giulian Biancone, Moussa Niakhaté och Omar Richards.