SSC Napoli mot Cagliari – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

I Serie A-matchen på Diego Armando Maradona på lördag ser vi Cagliari möta hemmalaget SSC Napoli. Priserna från spelbolagen återspeglar hur mycket de förväntar sig att SSC Napoli drar ifrån med 3 nya poäng kommande lördag. De möter ett Cagliari i Serie A och de sistnämnda bör få det tufft då SSC Napoli behöver plocka viktiga poäng.

SSC Napoli rankar sex med 24 poäng från 15 matcher matcher, medan besökarna Cagliari rankas 16 i tabellen på 13 poäng. SSC Napoli går in i nästa Serie A-runda som nummer 6 i tabellen, med 24 poäng så här långt. Med 15 spelade matcher, har Cagliari löst 13 poäng, vilket ger dem plats 16 inför nästa omgång.

Både SSC Napoli och Cagliari siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte kommande lördag. Cagliari kommer inte sakna motivationen för drabbningen mot SSC Napoli. Även om oddsen talar emot, kommer en vinst ta dem förbi sina motståndare i tabellen på lördag. Med sikte på en plats bland de sex bästa måste SSC Napoli lösa vinst mot Cagliari kommande lördag. De sistnämnda har just nu kanske inte den form som krävs för att stoppa hemmalaget, men allt kan hända och bollen är rund.

SSC Napoli vs Cagliari Statistik

  • SSC Napoli har gjort mål i 18 av de senaste 20 hemmamatcherna
  • I 6 av de senaste 8 hemmamatcherna SSC Napoli har spelat, har båda lagen gjort mål
  • SSC Napoli har släppt in på de senaste 8 hemmamatcherna
  • SSC Napoli har inte vunnit de senaste 6 hemmamatcherna i rad
  • SSC Napoli har släppt in i 10 av de senaste 12 matcherna
  • I 11 av Cagliaris senaste 13 matcher var antalet av mål över 2.5
  • I 9 av de senaste 11 matcherna Cagliari har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Cagliari har släppt in i 15 av de senaste 17 matcherna
  • I 6 av Cagliaris senaste 7 bortamatcher var antalet av mål över 2.5
  • Cagliari har gjort mål i 10 av de senaste 11 matcherna

SSC Napoli vs Cagliari Preview

SSC Napoli form

SSC Napoli har åkt på några besvikelser i sina tre senaste matcher, då de kördes över av Inter i en 0-3-förlust. Juventus visade sig även dom för svåra när de vann med 1-0, innan SSC Napoli kunde slå tillbaka senast i en 2-0-vinst mot Braga. SSC Napoli gjorde 20 mål och släppte in sex i sina senaste åtta matcher mot lag från den nedre halvan av Serie A. De samlade 19 poäng och sex segrar. SSC Napoli klarade endast av att ta en seger av sex möjliga på Diego Armando Maradona i Serie A. De spelade oavgjort i en och förlorade fyra av dessa matcher, där de nätade åtta och släppte in tolv mål.

Cagliari form

Cagliari samlade fyra poäng från nio möjliga i de senaste matcherna. Mötet med Monza bjöd på 1-1, vilket följdes upp med en 1-0-förlust mot Lazio. Den senaste matchen lyckades man vinna mot Sassuolo med 2-1. Cagliari har kämpat sig till noll vinster och noll poäng från sina senste fem matcher mot topp 6-lagen. De gjorde fyra i dessa matcher, men släppte även in 13 mål. Cagliari tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Serie A utan seger. Det blev en oavgjord och fem förluster, med tolv insläppta och fyra mål framåt.

SSC Napoli vs Cagliari H2H

Det slutade oavgjort när SSC Napoli senast mötte Cagliari. Med båda som vägrade att ge sig, stod det 1-1 på resultattavlan till slut. De bästa oddsen på ett oavgjort vid full tid hos bookmakern är 5.00. SSC Napoli har generellt sätt lätt mot Cagliari, med historisk statistik på 7-2-1 inför kommande möte. Bästa odds på hemmavinst hos spelbolagen är 1.33. Otroligt nog är Cagliari segerlösa i sina senaste 5 matcher mot SSC Napoli. SSC Napoli lyckades göra minst ett mål i sina 5 senaste möten i Serie A mot Cagliari. Åtminstone ett av lagen lyckades hålla nollan sex gånger i de senaste tio matcher mellan Cagliari och SSC Napoli. Odds på båda lagen inte göra mål finns som bäst till 1.80 hos spelbolagen.

Över 2.5 mål blev vinnare fyra gånger av de senaste tio matcherna mellan lagen. SSC Napoli gjorde ett snitt på två mål, medan Cagliari snittade 0.5 mål. Båda lagen göra mål gick in fyra gånger. Över 2.5 mål gjordes i fyra av SSC Napoli’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.2 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i åtta av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 2.7 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Serie A

SSC Napoli tog blygsamma tre segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i två av matcherna, medan det blev fem förluster. Cagliari vann tre av de 10 senaste och spelade oavgjort två samt förlorade fem av matcherna under denna period. SSC Napoli har inte direkt varit bra på att stänga ner sina besökare på Diego Armando Maradona. De tog endast två segrar samtidigt som de höll nollan, en gång.

Senaste lagnyheter

SSC Napoli har gjort mål först i sju matcher av de senaste tio matcherna. Cagliari gjorde första målet fem gånger i de senaste tio matcherna. SSC Napoli har gjort mål i 5 raka ligamatcher mot Cagliari.

I skrivande stund ser det ut som att endast två spelare ej är tillgängliga för SSC Napoli, när de förbereder sig för den kommande matchen.

Mathias Olivera och Mario Rui finns bland de två spelarna som saknas för SSC Napoli på lördag.

Cagliari kommer till exempel inte kunna använda sig av Mateusz Wieteska eftersom han är avstängd efter att ha dragit på sig för många kort.

Bland de tre spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Alessandro Di Pardo, Leonardo Pavoletti och Marko Rog.