Strömsgodset vs Lilleström: Bästa oddsen och matchtipsen

Härlig toppmatch väntar på Marienlyst Stadion när hemmalaget Strömsgodset möter serieledaren Lilleström. Godset som ligger 10 poäng bakom i tabellen har pressen på sig här och det tror vi kan passa gästerna perfekt. Även två svaga insatser i bagaget för hemmalaget gör att vårt val blir bortaseger!

Våra tips

Statistik och fakta för Strömsgodset vs Lilleström i Eliteserien

 • I de senaste 4 matcherna i rad Strömsgodset har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Strömsgodset har inte förlorat 7 av sina senaste 8 matcher
 • Strömsgodset har gjort mål i 9 av de senaste 11 matcherna
 • Strömsgodset har gjort mål i 9 av de senaste 11 hemmamatcherna
 • Strömsgodset har vunnit de senaste 3 hemmamatcherna i rad
 • Lilleström har gjort mål i 25 av de senaste 27 bortamatcherna
 • Lilleström har gjort mål i 22 av de senaste 24 matcherna
 • Lilleström har inte förlorat 16 av sina senaste 18 matcher
 • I 7 av de senaste 8 bortamatcherna Lilleström har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Lilleström har släppt in i 15 av de senaste 17 bortamatcherna
 • I 13 av de senaste 15 hemmamatcherna Strömsgodset har spelat mot Lilleström har båda lagen gjort mål
 • Strömsgodset har gjort mål i de senaste 15 hemmamatcherna mot Lilleström i rad
 • Strömsgodset har inte förlorat de senaste 11 hemmamatcherna mot Lilleström i rad
 • I de senaste 7 matcherna i rad Strömsgodset har spelat mot Lilleström har båda lagen gjort mål
 • Strömsgodset har släppt in i de senaste 11 matcherna mot Lilleström i rad

Form: Strömsgodset mot Lilleström

Strömsgodset är i mycket bra form.

Strömsgodset fortsätter tåga på och sopar för närvarande bort allt motstånd med ytterligare en vinst i förra matchen. Strömsgodset har stött på blandade resultat i sina senaste tre matcher där man skrapat ihop fyra poäng. Det hela började med ett oavgjort resultat efter en 2-2-match mot Bodö/Glimt, sen plockades tre viktiga poäng i en 3-2 vinst mot Viking. Tyvärr kunde de inte följa upp den vinsten utan åkte på en 5-1förlust mot Sarpsborg 08 i den senaste matchen.

Lilleström fortsätter trumma på.

Lilleström hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Lilleström ser ut att vara i bra form inför deras kommande match då de siktar på att förlänga sin obesegrade trend. I deras senaste tre matcher vann de först mot Vålerenga med siffrorna 2-0. Därefter blev det oavgjort efter en (2-2)-match mot Tromsö. De tog sig sedan tillbaka till vinstkolumnen när de besegrade Rosenborg med 3-1.

Strömsgodset vs Lilleström Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Lilleström och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 4-1. Strömsgodset tar sig an Lilleström med 3-3-4 i bagaget från deras senaste matcher i Eliteserien. De senaste matcherna mellan Strömsgodset och Lilleström har i stort sett varit mycket jämna möten.

Tabellställningar i Eliteserien

Tabellställningen av Eliteserien visar att Strömsgodset och Lilleström ligger tio poäng och tre platser ifrån varandra för tillfället. Lilleström kommer säkert att försöka ta alla tre poängen på söndag för att visa att de förtjänar platsen i toppen av tabellen. Trots att Strömsgodset är outsider i den här sammandrabbningen kommer Strömsgodset definitivt att vilja göra det svårt för favoriterna och av den anledningen är vi spända på att se hur matchen mellan Strömsgodset och Lilleström kommer att sluta.

Skytteligan

När man tittar på marknaden efter målskyttar är det en bra idé att välja Johan Hove. Han är den spelaren i Strömsgodset som är i bäst målform. Han har gjort 5 mål i de senaste sex matcherna, och vill säkerligen göra fler när de möter Lilleström.

Gästerna kommer att ställa hoppet till målgöraren Vetle Dragsnes som de hoppas ska hitta nätet igen. Vetle Dragsnes gjorde 2 mål för Lilleström i de senaste 6 matcherna.