Torino mot Lazio – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Torino njuter av hemmafördelen, när gästande Lazio besöker kommande torsdag för en intressant Serie A-match. Torino och Lazio möts i runda 21 på Stadio Olimpico Grande Torino, och det ser ut att bli en tajt Serie A-match mellan två lag som ser jämna ut för närvarande.

Både Torino och Lazio siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte på torsdag. Torino siktar på att överraska när de möter Lazio kommande torsdag efter en serie med matcher utan förlust. Tre poäng kan tända en riktig gnista i truppen inför fortsättningen i Serie A.

Torino vs Lazio Statistik

  • I 39 av Torinos senaste 41 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 37 av Torinos senaste 39 hemmamatcher i Serie A var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 22 Torinos hemmamatcher, var antalet mål under 3.5
  • I de senaste 22 Torinos matcher i Serie A, var antalet mål under 3.5
  • Torino har inte förlorat 14 av sina senaste 16 hemmamatcher
  • Lazio har släppt in i 14 av de senaste 16 bortamatcherna
  • Lazio har gjort mål i 12 av de senaste 14 bortamatcherna i Serie A
  • I 5 av de senaste 6 bortamatcherna Lazio har spelat i Serie A, har båda lagen gjort mål
  • I de senaste 4 Lazios bortamatcher, var antalet mål över 2.5
  • Lazio har släppt in i 10 av de senaste 12 bortamatcherna i Serie A

Torino vs Lazio Preview

Torino form

Torino ser för närvarande stabila ut och är obesegrade i tre matcher, som började med oavgjort 0-0 mot Salernitana. De följde upp det med ny kryssmatch mot Sassuolo efter 1-1, och innan det slog man Lecce med 2-0. Torino lyckades med en stark comeback då man tagit fyra vinster på de sex senaste hemmamatcherna i Serie A, där de även har två oavgjorda men ingen förlust. tio mål och ett insläppta har laget med sig.

Lazio form

Även om de förlorade den senaste matchen har ändå resultaten varit godkända för Lazio. De vann först mot Cagliari med 1-3 följt av vinst mot Bayern Munich med 1-0. Den vinnande trenden tog sedan slut mot Bologna, som vann med 1-2. Lazio tog 14 poäng från sina tolv matcher mot lag från den övre halvan av Serie A-tabellen. De vann fyra, gjorde elva mål och släppte in 16.

Torino vs Lazio H2H

Torino åkte på en smäll när Lazio plockade ner dem med 2-0 i det senaste mötet. Förstnämnda vann dock mötet innan efter en 1-0-seger. Försöka välja en vinnare från senaste H2H är en tuff uppgift då inget lag övertygat mot sina motståndare helt. Lazio vann fyra av de senaste tio matcherna, medan Torino tog två vinster i dessa tio matcher. Spelbolagen har Lazio att vinna denna match till bästa odds på 3.25. Torino vann bara en av sina 9 senaste möten mot Lazio. I de 6 senaste Serie A-matcherna mellan Torino och Lazio slutade det under 2.5 mål. Båda lagen gjorde mål fem gånger i de senaste tio matcherna mellan Torino och Lazio.

Under 2.5 mål satt fyra gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Torino med ett snitt på ett mål, och där Lazio snittade 1.5 mål i dessa. Båda lagen att inte göra mål var vinnande fem gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i två av Torino’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på ett mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.3 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Serie A

Torino tog samtliga tre poäng fem gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade tre och åkte på två förluster under den här perioden. Lazio vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort ett och förlorade sex. Torino har settfyra av sina 10 senaste matcher på Stadio Olimpico Grande Torino sluta över 2.5 mål. I fem av de 10 senaste på bortaplan för Lazio gick matchen över 2.5 mål.

Senaste lagnyheter

Torino har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio matcherna. Lazio har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan.

Torino kan sakna upp till tre spelare till deras kommande match på torsdag.

Ricardo Rodriguez, Alessandro Buongiorno och Perr Schuurs finns bland de tre spelarna som saknas för Torino kommande torsdag.

Några av de tre som kommer att befinna sig på sidlinjen är Matias Vecino, Nicolo Rovella och Mattia Zaccagni.