Tottenham mot Nottingham Forest – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Tottenham vs Nottingham Forest Statistik

  • Tottenham Hotspur har gjort mål i 45 av de senaste 47 matcherna
  • Tottenham Hotspur har gjort mål i 45 av de senaste 47 matcherna i Premier League
  • I de senaste 10 hemmamatcherna i rad Tottenham Hotspur har spelat i Premier League, har båda lagen gjort mål
  • Tottenham Hotspur har gjort mål på de senaste 23 hemmamatcherna i Premier League
  • I de senaste 11 Tottenham Hotspurs matcher i Premier League, var antalet mål över 2.5
  • Nottingham Forest har inte vunnit 23 av sina senaste 25 bortamatcher i Premier League
  • Nottingham Forest har släppt in i 23 av de senaste 25 bortamatcherna i Premier League
  • Nottingham Forest har släppt in i 21 av de senaste 23 matcherna
  • Nottingham Forest har släppt in i 19 av de senaste 21 matcherna i Premier League
  • Nottingham Forest har inte vunnit 12 av sina senaste 14 bortamatcher

Tottenham vs Nottingham Forest H2H

Tottenham vann de två senaste mötena med Nottingham Forest, då de följde upp en 3-1-vinst genom att slå sin kommande moståndare med 2-0. Att titta tillbaka på deras senaste sju matcher visar hur svåra lagen är att skilja åt. Gästande Nottingham Forest tog en vinster av de föregående sju matcherna. Värdarna Tottenham vann fem av dessa, och spelbolagens bästa odds för en hemmavinst ligger på 1.40. Tottenham ser fram emot att möta Nottingham Forest, som de slagit 5 gånger i deras senaste 6 möten. Tottenham gjorde minst ett mål i 6 av sina 7 senaste matcher i Premier League mot Nottingham Forest. I ett av de senaste tre matcher mellan Tottenham och Nottingham Forest gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare ett gång av de senaste tre matcherna mellan lagen. Tottenham gjorde ett snitt på 2.34 mål, medan Nottingham Forest snittade 0.33 mål. Båda lagen göra mål gick in ett gång. Över 2.5 mål gjordes i åtta av Tottenham’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.8 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i tre av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.2 mål under den här perioden.

Tottenham vs Nottingham Forest Preview

Tottenham form

Tottenham har varit med om allt i sina tre senaste matcher, vilket har gett dem fyra poäng. Mot Fulham gick de tomhänta i en 3-0-förlust, varefter de tog revansch i en 2-1-vinst mot Luton Town. Den senaste matchen fick man dela på poängen i en 1-1-match mot West Ham United. Tottenham har tagit 38 poäng från deras 16 möten med lagen från den nedre halvan av Premier League-tabellen. Detta motsvarar tolv vinster efter att ha gjort mål 34 gånger och släppt in 21. Tottenham har visat stark form hemma på Tottenham Hotspur Stadium, med fem vinster på de sex senaste i Premier League. De nätade alltså 14 gånger och släppte in åtta,

Nottingham Forest form

Nottingham Forest ctog fem poäng i de tre senaste matcherna, vilket startade med ett 1-1-kryss mot Luton Town. Det följdes upp med ytterligare ett oavgjort resultat mot Crystal Palace, den här gången 1-1, tillsist utklassade man Fulham med 3-1. Nottingham Forest vann fyra matcher och plockade 13 poäng från deras 17 möten mot lag från den övre halvan av Premier League. De gjorde 22 mål och släppte in 32. Nottingham Forest har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Premier League. Man spelade oavgjort två och förlorade tre samtidigt som laget släppte in elva och gjorde nio mål.

Nuvarande tabellen i Premier League

Tottenham tog samtliga tre poäng åtta gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade noll och åkte på två förluster under den här perioden. Nottingham Forest vann två av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort fyra och förlorade fyra. Båda lagen har varit usla på att hålla koll på sina motståndare på slutet. Medan Tottenham lyckades hålla nollan i ett av matcherna på Tottenham Hotspur Stadium, höll Nottingham Forest tätt i ett av de senaste bortamatcherna.

Senaste lagnyheter

Tottenham gjorde första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan. Nottingham Forest har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan. Båda lagen gjorde mål i 11 raka hemmamatcher som Tottenham spelat. Båda lagen har gjort mål i 3 av de senaste mötena mellan Tottenham och Nottingham Forest när man spelat på Tottenham Hotspur Stadium.

Det har varit en fin säsong för Tottenham Hotspur Stadium som hittills gjort elva för sin klubb, och den här formen är helt avgörande för Nottingham Forest’s framgång.

Tottenham kan sakna upp till fyra spelare till deras kommande match kommande söndag. Det är ingen mening att Yves Bissouma kommer till Tottenhams omklädningsrum, eftersom han är avstängd.

Ryan Sessegnon, Manor Solomon och Alfie Whiteman finns bland de tre spelarna som saknas för Tottenham kommande söndag.

Några av de två som kommer att befinna sig på sidlinjen är Gonzalo Montiel och Chris Wood.