Tottenham vs Arsenal: Bästa oddsen och matchtipsen

Tottenham vs Arsenal Statistik

  • I de senaste 12 hemmamatcherna i rad Tottenham Hotspur har spelat i Premier League, har båda lagen gjort mål
  • Tottenham Hotspur har gjort mål i 48 av de senaste 50 matcherna
  • Tottenham Hotspur har gjort mål i 48 av de senaste 50 matcherna i Premier League
  • Tottenham Hotspur har gjort mål på de senaste 25 hemmamatcherna i Premier League
  • I de senaste 12 Tottenham Hotspurs hemmamatcher i Premier League, var antalet mål över 2.5
  • Arsenal har inte förlorat de senaste 11 matcherna i rad i Premier League
  • Arsenal har vann 10 i de senaste 11 matcherna i Premier League, medan gjort mer än 1.5 mål
  • Arsenal har vunnit 10 av sina senaste 11 matcher i Premier League
  • Arsenal har vann 4 i de senaste 5 borta matcherna i Premier League spelat utan att släppa in mål
  • Arsenal har vann 9 i de senaste 11 matcherna i Premier League och totalt antal mål var över 2.5

Tottenham vs Arsenal H2H

Spela på kryss skulle gett dig en bra vinst senast när Tottenham mötte Arsenal. De delade på poängen i en 2-2-match, där inget av lagen lyckades utnyttja övertaget. Tottenham går in i matchen mot Arsenal med 3-3-4 i ryggen från deras senaste tio möten. En win-rate på 30% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Tottenham tog samtliga poäng i 4 av sina 5 senaste hemmamatcher mot Arsenal. Tottenham gjorde minst ett mål i 13 av sina 14 senaste matcher i Premier League mot Arsenal. Spela på att båda lagen ska göra mål i de senaste matcherna mellan Tottenham och Arsenal skulle givit dig en godkänd vinst. Båda lagen hittade vägen till målet sju gånger av sina senaste tio matcher. Bästa odds på att båda gör mål här finns till 1.44 hos spelbolagen.

Det blev över 2.5 mål sju gånger i de senaste tio matcherna mellan lagen. Tottenham gjorde i snitt 1.5 mål, medan Arsenal snittade 1.6 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel sju gånger. Över 2.5 mål gjordes i nio av Tottenham’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.8 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.7 mål under den här perioden.

Tottenham vs Arsenal Preview

Tottenham form

Tottenham har varit med om allt i sina tre senaste matcher. De delade först på poängen efter 1-1 mot West Ham United, innan det blev det seger med 3-1 mot Nottingham Forest. Tyvärr följdes det upp av en 4-0-torsk mot Newcastle United. Tottenham har tagit 19 poäng i deras 14 matcher mot lag från den övre halvan av Premier League-tabellen. De vann fem av dessa matcher med 27 mål mot 27. Tottenham har visat stark form hemma på Tottenham Hotspur Stadium, med fem vinster på de sex senaste i Premier League. De nätade alltså 14 gånger och släppte in åtta,

Arsenal form

Arsenal ser tillbaka på sina tre senaste matcher med sex poäng insamlat. Mot Bayern Munich blev det förlust efter 1-0, men de reste sig snabbt och vann mot Wolverhampton Wanderers i en 0-2-match. De följde upp vinsten med en ny 5-0-seger mot Chelsea i den senaste matchen. Från sina nio senaste matcher mot lag från topp 6 tog Arsenal tolv poäng och tre segrar. De släppte in nio mål samtidigt som man gjorde elva. Arsenal har varit enastående på resande fot på slutet med fem av sex segrar i Premier League. En oavgjord match med betyder att de är obesegrade, och framåt har laget gjort 22 samtidigt som man släppt in noll mål.

Nuvarande tabellen i Premier League

Tottenham vann åtta av sina 10 hemmamatcher i alla turneringar, samtidigt som man förlorade två gånger. Arsenal vann sex av sina 10 senaste bortamatcher, med ett oavgjorda och tre förluster också. Målen flödar just nu för Tottenham på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i åtta av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till två gånger för Arsenal i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Tottenham har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio matcherna. Arsenal gjorde första målet i sju gånger i de senaste tio matcherna. Båda lagen gjorde mål i 12 raka hemmamatcher som Tottenham spelat.

Det har varit en fin säsong för Tottenham Hotspur Stadium som hittills gjort 14 för sin klubb, och den här formen är helt avgörande för Arsenal’s framgång.

Tottenham kan sakna upp till fyra spelare till deras kommande match kommande söndag. Yves Bissouma kan ta en dag ledigt från Tottenhams trupp medan han väntar på att avstängningen ska löpa ut.

Ryan Sessegnon, Manor Solomon och Alfie Whiteman finns bland de tre spelarna som saknas för Tottenham på söndag.

Bland de sex spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Emile Smith Rowe, Oleksandr Zinchenko, Gabriel Jesus, Fabio Vieira, Thomas Partey och Jurrien Timber.