Tottenham vs Leicester City: Bästa oddsen och matchtipsen

Övre halvan mot den undre när Tottenham förbereder sig för att möta Leicester City i Premier League. Tottenham är placerade på plats 5 i Premier League med 58 poäng efter 33 spelade omgångar. Leicester City ligger på plats 10 i tabellen med 42 poäng efter 33 spelade matcher. Man tänker att visst ska Spurs avfärda detta Leicester, men så kollar man oddsen och blir inte riktigt lika road. Motivationen ska såklart vara på max i kampen om Champions league-plats men inte till vilket pris som.

Statistik och fakta för Tottenham vs Leicester City i Premier League

 • Tottenham Hotspur har släppt in i 11 av de senaste 13 hemmamatcherna
 • Tottenham Hotspur har inte förlorat 5 av sina senaste 6 matcher
 • Tottenham Hotspur har vunnit 3 av sina senaste 4 hemmamatcher
 • Tottenham Hotspur har gjort mål i 6 av de senaste 8 matcherna
 • Tottenham Hotspur har gjort mål i 5 av de senaste 7 hemmamatcherna
 • Leicester har släppt in i 27 av de senaste 29 bortamatcherna
 • Leicester har gjort mål i 18 av de senaste 20 bortamatcherna
 • I de senaste 5 bortamatcherna i rad Leicester har spelat, har båda lagen gjort mål
 • I 7 av de senaste 9 matcherna Leicester har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Leicester har inte förlorat 7 av sina senaste 8 matcher
 • Tottenham Hotspur har gjort mål i 20 av de senaste 22 matcherna mot Leicester
 • Tottenham Hotspur har släppt in i 18 av de senaste 20 matcherna mot Leicester
 • I 8 av de senaste 10 av Tottenham Hotspurs matcher mot Leicester var antalet mål över 2.5
 • I 20 av de senaste 21 av Tottenham Hotspurs matcher mot Leicester var antalet mål över 1.5
 • Tottenham Hotspur har inte förlorat 8 av de 10 senaste hemmamatcherna mot Leicester

Form: Tottenham mot Leicester City

Spurs jagar CL.

Efter två raka utan vinst är Arsenal förbi i CL-racet. Fansen besvikna efter att laget tappat den fina trend som bäddade för stabil fjärdeplats. Men svaga prestationer på slutet och man har nu tappat det och laget har det ej i egna händer längre. Vinst det enda som gäller här,

Leicester City spelar av PL-säsongen.

Leicester kan troligtvis rotera med tanke på cupmatchen mot Roma kommande vecka. Efter att ha skrapat ihop tre poäng på tre matcher är Leicester City på jakt efter en vinst igen. Mot Everton fick de nöja sig med ett oavgjort resultat (1-1), innan de återigen fick dela på poängen mot Aston Villa i en match som slutade 0-0. I sin senaste match lyckades man inte heller ta hem alla tre poäng efter ytterligare en oavgjord match som slutade 1-1 mot Roma.

Tottenham vs Leicester City Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Tottenham med sig 3 poäng därifrån i en 3-2-seger. Tottenham går in i matchen mot Leicester City med 7-0-3 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Premier League. 8 gånger i den senaste 10 matcher mellan Tottenham och Leicester City blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet 7 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Tottenham och Leicester City för närvarande i 16 poäng och fem placeringar. Tottenham kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Leicester City kommande söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Leicester City är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Tottenham och Leicester City kommer att sluta.

Skytteligan

Heung-Min Son har varit glödhet senaste tiden. Tottenham kommer ställa hoppet till sin toppmålgörare återigen när de möter Leicester City. Gästerna hoppas att Ademola Lookman fortsätter fylla på sitt målfacit. Han har sett pigg ut på slutet och gjort två mål.

Senaste lagnyheter

Tottenham kan sakna upp till fyra spelare till deras kommande match kommande söndag.

Sergio Reguilon, Matt Doherty, Oliver Skipp och Japhet Tanganga finns bland de fyra spelarna som saknas för Tottenham på söndag.

Bland de tre spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Eldin Jakupovic, Wilfred Ndidi och Ryan Bertrand.