Tottenham vs Manchester United: Bästa oddsen och matchtipsen

Spurs välkomnar Manchester United för en match i Premier League på Tottenham Hotspur Stadium kommande torsdag.

En svår match väntar Tottenham som förlorade med hela 6-1 i förra rundan mot Newcastle. Klubben mår inte bra och det är väldigt lite som talar för att laget ska hamna på rätt på igen efter denna drabbning.

Givet spel på bortalaget här?

Statistik och fakta för Tottenham vs Manchester United i Premier League

  • I de senaste 5 matcherna i rad Tottenham Hotspur har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I 9 av Tottenham Hotspurs senaste 11 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 3 hemmamatcherna i rad Tottenham Hotspur har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I de senaste 3 Tottenham Hotspurs hemmamatcher, var antalet mål över 2.5
  • Tottenham Hotspur har inte förlorat 6 av sina senaste 7 hemmamatcher
  • Manchester United har inte förlorat 19 av sina senaste 21 matcher
  • Manchester United har vann 3 i de senaste 4 matcherna spelat utan att släppa in mål
  • I 6 av Manchester Uniteds senaste 8 matcher var antalet av mål under 2.5
  • I de senaste 3 Manchester Uniteds bortamatcher, var antalet mål under 2.5
  • Manchester United har gjort mål i 8 av de senaste 10 bortamatcherna

Tottenham vs Manchester United Preview

Tottenham form

Tottenham har varit bleka i sina tre senaste matcher, även om de öppnade med en 2-1-seger mot Brighton. De kunde ej följa upp lika bra och förlorade med 2-3 mot Bournemouth, för att senast återigen bjuda bort alla poäng efter 6-1-förlust mot Newcastle. Tottenham plockade tre poäng på sina senaste åtta matcher mot lag från topp 6. De tog ett vinster, med sex mål gjorda och släppt in 21. Tottenham har visat stark form hemma på Tottenham Hotspur Stadium, med fem vinster på de sex senaste i Premier League. De nätade alltså tolv gånger och släppte in fem,

Manchester United form

Det har varit blandade resultat för Manchester United i de tre senaste matcherna, då de först slog Nottingham Forest med 0-2. Det följdes upp med en svag 3-0-förlust mot Sevilla och nu senast mot Brighton blev det 0-0. Manchester United tog 19 poäng från sina 14 matcher mot lag från den övre halvan av Premier League-tabellen. De vann sex, gjorde 19 mål och släppte in 31. I de sex senaste bortamatcherna i Premier League, vann Manchester United två, samtidigt som man även spelade en oavgjord. De fick utstå tre defeats här med en målskillnad på 13 mål insläppta och sju gjorda.

Tottenham vs Manchester United H2H

Manchester United fick ut det bästa mot Tottenham i de senaste två mötena efter 2-0 och 3-2-segrar. Allt som allt har Manchester United bra resultat mot Tottenham under tidigare säsonger med övertag på 6-1-3 inför den här matchen. Spelbolagen har Manchester United att vinna denna match till högsta odds på 2.38. Manchester United är spända inför den kommande matchen mot Tottenham, som de slog i de senaste 4 mötena. Manchester United gjorde minst ett mål i sina 8 Premier League senaste matcher mot Tottenham. I de senaste tio matcher mellan Tottenham och Manchester United blev över 2.5 mål vinnare fyra gånger. Odds på minst tre mål här ligger på 1.73 hos spelbolagen.

Det blev över 2.5 mål sex gånger i de senaste tio matcherna mellan lagen. Tottenham gjorde i snitt 1.6 mål, medan Manchester United snittade 1.6 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel fem gånger. Över 2.5 mål gjordes i fem av Tottenham’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.4 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i tre av de senaste tio matcherna som Manchester United spelade runt om i alla tävlingar den här säsongen. De gjorde 1.1 mål i snitt under den här tiden.

Tabellställningar i Premier League

Tottenham tog blygsamma sex segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i ett av matcherna, medan det blev tre förluster. Manchester United vann fyra av de 10 senaste och spelade oavgjort två samt förlorade fyra av matcherna under denna period. Manchester United höll sina motståndare från att göra mål fem gånger av de 10 senaste bortamatcherna. Medan Tottenham har lyckats hålla nollan i fem av de 10 senaste på hemmaplan.

Senaste lagnyheter

Tottenham har gjort första målet i sju matcher av de senaste tio på hemmaplan. Manchester United har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Båda lagen gjorde mål i 6 raka matcher för Tottenham. Manchester United har hållt nollan i 3 raka matcher. Manchester United har gjort mål i 4 raka möten med Tottenham när man spelat på bortaplan.

Harry Kane har varit en produktiv målskytt den här säsongen, och han toppar listan för Tottenham, som hoppas att han ska göra mål igen.

Tottenham kan sakna upp till tre spelare till deras kommande match på torsdag.

Dejan Kulusevski, Richarlison och Rodrigo Bentancur finns bland de tre spelarna som saknas för Tottenham på torsdag.

Manchester United kommer till exempel inte kunna använda sig av Mason Greenwood eftersom han är avstängd efter att ha dragit på sig för många kort.

Några av de fyra som kommer att befinna sig på sidlinjen är Marcel Sabitzer, Donny van de Beek, Lisandro Martinez och Jadon Sancho.