Utsiktens BK vs IK Brage: Bästa oddsen och matchtipsen

Härlig toppmatch på Bravida Arena i Göteborg väntar denna söndag! Två lag som verkligen imponerade innan uppehållet där Brage jagar i toppen på en andraplats. Utsiktens BK i sin tur på en sjätteplats, vilket får ses som strålande för denna nykomling. Vi hoppas lagen fortsätter med den offensiva och positiva fotboll som bjöds innan uppehållet. Vi ser goda möjligheter att båda hittar nät och väljer därmed spelet “BLGM – Ja”.

Våra tips

Statistik och fakta för Utsiktens BK vs IK Brage i Superettan

 • Utsiktens BK har gjort mål i 38 av de senaste 40 hemmamatcherna
 • Utsiktens BK har gjort mål i 22 av de senaste 24 matcherna
 • Utsiktens BK har inte förlorat 10 av sina senaste 11 hemmamatcher
 • I 6 av de senaste 8 hemmamatcherna Utsiktens BK har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Utsiktens BK har inte förlorat 7 av sina senaste 9 matcher
 • I de senaste 5 bortamatcherna i rad IK Brage har spelat, har båda lagen gjort mål
 • IK Brage har gjort mål i 15 av de senaste 17 matcherna
 • IK Brage har inte förlorat 10 av sina senaste 11 matcher
 • I 7 av de senaste 9 matcherna IK Brage har spelat, har båda lagen gjort mål
 • IK Brage har inte förlorat 9 av sina senaste 11 bortamatcher
   

Form: Utsiktens BK mot IK Brage

Svårslagna Utsiktens BK.

Utsiktens BK kommer till sin nästa match som obesegrade i deras tre senaste matchen. Trenden började med 2-2 mot Landskrona BoIS. Efter det besegrade de Norrby med 0-2, och fick sedan dela på poängen i mötet med Skövde AIK som slutade 1-1.

IK Brage fortsätter trumma på.

IK Brage visade väldigt god form innan uppehållet. Det började med oavgjort efter en 0-0-match mot Dalkurd FF. Det resultatet följdes därefter upp med delad poäng mot Landskrona BoIS i en match som slutade 1-1, innan IK Brage besegrade Norrby med slutresultatet 2-1.

Utsiktens BK vs IK Brage Matchhistorik

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen fyra poäng. Brage har ställt in siktet på Allsvenskan och fortsätter laget spela som de gjort finns väldigt goda chanser. Utsikten imponerar och kan man hålla sig på övre halvan av tabellen är det en fantastisk bedrift.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Karl Bohm. Han är toppskytt för Utsiktens BK, för närvarande på 5 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 2 av deras 6 senaste matcher.

IK Brage kommer att hoppas att Niklas Soederberg hittar nätet igen. Han står på 3 mål den här säsongen och gjorde mål i 3 av deras 6 senaste matcher.