Utsiktens BK vs Jönköping S.: Bästa oddsen och matchtipsen

Utsiktens BK kommer att ta sig an gästande Jönköping S. på Utsiktens BK:s stadion i en Superettan-match på söndag. Utsiktens BK har goda möjligheter att addera tre fina poäng i omgång 15 av Superettan på söndag. Allt annat än seger skulle vara en besvikelse mot Jönköping S., som de välkomnar till Utsiktens BK:s stadion.

Utsiktens BK är rankad 1 med 32 poäng och en målskillnad på 27-tio, medan Jönköping S. är rankad 4 med 24 poäng och en målskillnad på 28-21. Utsiktens BK älskar utsikten från toppen av tabellen med 32 poäng efter 14 matcher. Jönköping S. hittas på plats 4 i Superettan med 24 poäng efter 14 rundor.

Både Utsiktens BK och Jönköping S. siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte på söndag. Utsiktens BK hoppas på revansch efter att blivit totalt överkörda i det senaste mötet med Jönköping S. och oddsen pekar på att de ska kunna lösa det.

Statistik och fakta för Utsiktens BK vs Jönköping S. i Superettan

  • Utsiktens BK har gjort mål på de senaste 14 matcherna
  • Utsiktens BK har inte förlorat de senaste 10 matcherna i rad
  • Utsiktens BK har vann de senaste 3 matchernai rad utan att släppa in mål
  • Utsiktens BK har vunnit de senaste 7 matcherna i rad
  • I de senaste 5 Utsiktens BKs hemmamatcher, var antalet mål över 2.5
  • I 11 av de senaste 13 matcherna Jönköping S. har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I 11 av Jönköping S.s senaste 13 matcher var antalet av mål över 2.5
  • Jönköping S. har släppt in i 16 av de senaste 18 matcherna
  • Jönköping S. har inte vunnit 10 av sina senaste 11 bortamatcher
  • Jönköping S. har gjort mål i 12 av de senaste 13 matcherna

Utsiktens BK vs Jönköping S. Preview

Utsiktens BK form

Utsiktens BK är ute efter att studsa tillbaka på vinnarspåret igen. I de tre senaste matcherna slog de först GIF Sundsvall med 5-0, innan det blev det seger mot Trelleborgs FF med 0-3. Segersviten tog slut senast mot Västerås SK, som vann med 1-0 Utsiktens BK plockade sex poäng på sina senaste fyra matcher mot lag från topp 6. De tog två vinster, med sex mål gjorda och släppt in fyra. Utsiktens BK har visat stark form hemma på Utsiktens BK:s stadion, med fem vinster på de sex senaste i Superettan. De nätade alltså 15 gånger och släppte in fem,

Jönköping S. form

Jönköping S. ser ut att vara i bra form och hoppas fortsätta på den obesegrade trenden. I de tre senaste matcherna inledde man först med att slå Trelleborgs FF med 3-1, efter det kryssa 1-1 mot Landskrona BoIS. De var sedan tillbaka som vinnare när man vann mot GIF Sundsvall med 1-0. Från sina fyra senaste matcher mot lag från topp 6 tog Jönköping S. nio poäng och tre segrar. De släppte in fem mål samtidigt som man gjorde nio. Jönköping S. har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Superettan. Man spelade oavgjort fem och förlorade noll samtidigt som laget släppte in elva och gjorde tolv mål.

Utsiktens BK vs Jönköping S. H2H

Senast lagen mötte varandra gick Jönköping S. av planen som 0-1-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift kommande söndag. Försöka välja en vinnare från senaste H2H är en tuff uppgift då inget lag övertygat mot sina motståndare helt. Jönköping S. vann fem av de senaste fem matcherna, medan Utsiktens BK tog noll vinster i dessa fem matcher. Spelbolagen har Jönköping S. att vinna denna match till bästa odds på 3.95. Jönköping S. ser fram emot nästa match mot Utsiktens BK, som de slagit i de senaste 4 mötena. Jönköping S. gjorde minst ett mål i sina 4 Superettan senaste matcher mot Utsiktens BK. I tre av de senaste fyra matcher mellan Utsiktens BK och Jönköping S. gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare tre gånger av de senaste fyra matcherna mellan lagen. Utsiktens BK gjorde ett snitt på 1.25 mål, medan Jönköping S. snittade 3.25 mål. Båda lagen göra mål gick in tre gånger. Över 2.5 mål gjordes i sex av Utsiktens BK’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 2.1 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sju av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.9 mål under den här perioden.

Tabellställningar i Superettan

Utsiktens BK tog samtliga tre poäng sju gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade ett och åkte på två förluster under den här perioden. Jönköping S. vann ett av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort fem och förlorade fyra. Utsiktens BK visar just nu storform då de har samlat på sig åtta vinster i sina 10 senaste Superettan-matcher. Gästande Jönköping S. tog tre poäng i fem av de 10 senaste ligamatcherna.

Senaste lagnyheter

Utsiktens BK gjorde första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Jönköping S. gjorde första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan.

Skytteligatabellen från de senaste sex matcherna i Superettan visar att Utsiktens BK ställer hoppet till en formstark Lucas Hedlund när det gäller målskyttet i kommande match. Å andra sidan är Robin Book en av de mest avgörande spelarna i Jönköping S. den senaste tiden. Båda spelarna kommer att vara svåra att stoppa kommande söndag.