Utsiktens BK vs Örebro: Bästa oddsen och matchtipsen

Utsiktens BK välkomnar Örebro för en match i Superettan på Bravida Arena denna söndag.Efter 20 spelade matcher är Utsiktens BK rankade som nummer 8 i Superettan med 26 poäng. Det ger en skillnad på två poäng till Örebro, som ligger på plats 9 i tabellen med 24 poäng.Två lag som inte fått smaka på segerns sötma på länge, och vi tror det är dags för hemmalaget då ÖSK ser otroligt bleka ut för dagen.

Våra tips

Statistik och fakta för Utsiktens BK vs Örebro i Superettan

 • Utsiktens BK har gjort mål i 21 av de senaste 23 hemmamatcherna
 • Utsiktens BK har inte förlorat 14 av sina senaste 16 hemmamatcher
 • Utsiktens BK har inte vunnit de senaste 8 matcherna i rad
 • Utsiktens BK har inte vunnit 6 av sina senaste 7 hemmamatcher
 • Utsiktens BK har släppt in i 7 av de senaste 8 matcherna
 • Örebro har inte vunnit 18 av sina senaste 20 bortamatcher
 • Örebro har inte vunnit 10 av sina senaste 12 matcher
 • Örebro har släppt in i 10 av de senaste 12 matcherna
 • Örebro har förlorat 4 av sina senaste 5 matcher
 • Örebro har gjort mål i 7 av de senaste 9 bortamatcherna
   

Form: Utsiktens BK mot Örebro

Utsiktens BK har tappat flytet helt.

Det ser inte speciellt lovande ut just nu för Utsiktens BK som bara lyckats plocka två poäng i de senaste tre matcherna. Först spelade de oavgjort efter resultatet 0-0 mot Trelleborgs FF, vilket senare följdes upp med ytterligare ett oavgjort resultat. Denna slutade matchen slutade 1-1 mot Norrby, innan det blev ett riktigt nederlag med en 3-1-förlust mot AFC Eskilstuna.

Örebro har mycket att jobba på.

Resultaten har varit under all kritik för Örebro på senare tid och nu behöver man verkligen få med sig något för att vända den negativa trenden.Örebro är bara en poäng ifrån att vara helt utan positiva resultat i sina senaste tre matcher. De förlorade med 0-1 mot Örgryte innan det blev oavgjort efter en (1-1)-match mot Östers IF. Sedan hamnade man återigen i förlustkolumnen när Skövde AIK besegrade dem med 0-1.

Utsiktens BK vs Örebro Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Örebro och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-0.

Tabellställningar i Superettan

Enligt Superettan tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande bara två poäng. Detta innebär att denna omgångs 21 match kommer att vara viktig för båda lagen och deras position i tabellen. Örebro kommer att ha en möjlighet att komma ikapp Utsiktens BK som för närvarande ligger på plats nummer 8 med 26 poäng i den kommande matchen kommande söndag. Hemmalaget kommer dock säkerligen att försöka ta poängen för sig själva och utöka gapet i tabellen.

Skytteligan

Skytteligatabellen från de senaste sex matcherna i Superettan visar att Utsiktens BK ställer hoppet till en formstark Allan Mohideen när det gäller målskyttet i kommande match. Å andra sidan är Jiloan Hamad en av de mest avgörande spelarna i Örebro den senaste tiden. Båda spelarna kommer att vara svåra att stoppa på söndag.