Valencia vs Osasuna: Bästa oddsen och matchtipsen

Mittenplacerade Osasuna reser till Estadio Mestalla för att möta krislaget Valencia i omgång 25 som sparkar igång kommande lördag. Hemmalaget hoppas på tre poäng för att inte hamna på fel sida av strecket.

Den kommande drabbningen mot Osasuna är en bra möjlighet för Valencia att få några välbehövliga poäng in på kontot. Avslutande delen av säsongen kan bli riktigt tuff om de misslyckas ta tre poäng i en match som denna.

Statistik och fakta för Valencia vs Osasuna i La Liga

  • Valencia har förlorade 7 i de senaste 8 matcherna, medan gjort mindre än 1.5 mål
  • Valencia har förlorade 5 i de senaste 7 matcherna spelat utan att göra mål
  • Valencia har förlorade 5 i de senaste 7 matcherna, medan gjort mindre än 0.5 mål
  • Valencia har förlorat 7 av sina senaste 8 matcher
  • I de senaste 3 Valencias matcher, var antalet mål under 1.5
  • Osasuna har inte förlorat 15 av sina senaste 17 bortamatcher
  • I 11 av Osasunas senaste 13 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Osasuna har släppt in i 13 av de senaste 15 bortamatcherna
  • Osasuna har inte förlorat 10 av sina senaste 12 matcher
  • I 5 av Osasunas senaste 6 matcher var antalet av mål under 2.5

Valencia vs Osasuna Preview

Valencia form

Valencia är just nu väldigt ojämna efter förlust mot Getafe med 1-0 innan vann man med 1-0 mot Real Sociedad. I den senaste matchen kom ytterligare ett nederlag med 1-0 mot Barcelona. Valencia tog bara två segrar på de sex senaste La Liga-matcherna på hemmaplan. I de fyra övriga matcherna spelade man lika en och förlorade tre, de gjorde sju och släppte in sex mål.

Osasuna form

Osasuna ser väl lämpade ut att ta sig an vilken motståndare som, Då de tog 7 poäng på de tre senaste matcherna. De vann med 2-3 och1-0 mot Sevilla och Athletic Bilbao. Den vinnande trenden tog slut när Celta Vigo löste ett 0-0-kryss. Osasuna noterade 13 poäng efter fyra vinster från sina sju matcher mot lag bland de sex nedersta. De gjorde tio mål, men släppte in åtta. Osasuna har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i La Liga. Man spelade oavgjort fyra och förlorade en samtidigt som laget släppte in sex och gjorde fem mål.

Valencia vs Osasuna H2H

Senast lagen mötte varandra gick Valencia av planen som 1-2-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift kommande lördag. Valencia går in i matchen mot Osasuna med 4-3-3 i ryggen från deras senaste tio möten. En win-rate på 40% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. I de 5 senaste mötena mellan Valencia och Osasuna i La Liga löste båda lagen minst ett mål. Båda lagen göra mål ser bra ut när Osasuna besöker Valencia, då det betalats ut nio gånger i deras senaste tio matcher. Odds på att båda nätar finns till 2.05 hos spelbolagen.

Över 3.5 mål gjordes fem gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Valencia gjorde ett snitt på två mål, och där Osasuna snittade 1.6 mål. Båda lagen göra mål var vinnande nio gånger i dessa matcher. Över 2.5 mål gjordes i fyra av Valencia’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 0.9 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i tre av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.4 mål under den här perioden.

Tabellställningar i La Liga

Valencia tog samtliga tre poäng två gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade ett och åkte på sju förluster under den här perioden. Osasuna vann fyra av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort fem och förlorade ett. Båda lagen har varit usla på att hålla koll på sina motståndare på slutet. Medan Valencia lyckades hålla nollan i två av matcherna på Estadio Mestalla, höll Osasuna tätt i två av de senaste bortamatcherna.

Senaste lagnyheter

Valencia gjorde första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Osasuna gjorde första målet fem gånger i de senaste tio matcherna. Osasuna har gjort mål i 5 raka ligamatcher mot Valencia.

Skytteligatabellen från de senaste sex matcherna i La Liga visar att Valencia ställer hoppet till en formstark Samuel Castillejo när det gäller målskyttet i kommande match. Å andra sidan är Ante Budimir en av de mest avgörande spelarna i Osasuna den senaste tiden. Båda spelarna kommer att vara svåra att stoppa på lördag.

I skrivande stund ser det ut som att endast två spelare ej är tillgängliga för Valencia, när de förbereder sig för den kommande matchen.

Samuel Castillejo och Nico Gonzalez finns bland de två spelarna som saknas för Valencia på lördag.

Nacho Vidal kommer inte att följa med Osasuna denna gång, då de måste rehabba en skada.