Varbergs BoIS FC vs Sirius: Bästa oddsen och matchtipsen

Varbergs BoIS FC kommer att spela mot Sirius i omgång 7 av Allsvenskan vid Varberg Energi Arena på söndag. På plats nummer 11 i Allsvenskan har Varbergs BoIS FC spelat ihop sju poäng efter sex matcher. Med sju poäng befinner sig Sirius på plats 12 i tabellen med sex spelade matcher. 3 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Varbergs BoIS FC. De skulle dock kunna skrälla mot Sirius.

Våra tips

Statistik och fakta för Varbergs BoIS FC vs Sirius i Allsvenskan

 • Varbergs BoIS FC har inte förlorat 5 av sina senaste 6 hemmamatcher
 • Varbergs BoIS FC har inte vunnit de senaste 3 matcherna i rad
 • Varbergs BoIS FC har inte släppt in i 5 av de senaste 6 hemmamatcherna
 • Sirius har släppt in i 13 av de senaste 15 bortamatcherna
 • Sirius har förlorat de senaste 3 matcherna i rad
 • Sirius har inte vunnit 6 av sina senaste 8 bortamatcher
 • Sirius har inte vunnit de senaste 3 matcherna i rad
 • Sirius har släppt in i 6 av de senaste 8 matcherna
 • I de senaste 3 av Varbergs BoIS FCs matcher mot Sirius var antalet mål under 3.5
 • Varbergs BoIS FC har inte förlorat 3 av de 4 senaste matcherna mot Sirius
 • Varbergs BoIS FC har inte vunnit 3 av de 4 senaste matcherna mot Sirius

Form: Varbergs BoIS FC mot Sirius

Varbergs BoIS FC hoppas på ny hemmavinst.

Varbergs BoIS FC hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. BoIS är bara en poäng ifrån att vara helt utan positiva resultat i sina senaste tre matcher. De förlorade med 1-0 mot AIK innan det blev oavgjort efter en (0-0)-match mot Mjällby. Sedan hamnade man återigen i förlustkolumnen när Häcken besegrade dem med 3-1.

Sirius fortsätter att se bleka ut.

Även Sirius är på jakt efter att bryten en usel trend. Sirius har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 3-0 mot Mjällby, innan Hammarby besegrade dem med 0-3. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Djurgården tog hem en seger med 4-0.

Varbergs BoIS FC vs Sirius Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Sirius och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-1. Vi har 1-2-1 i bagaget från deras senaste matcher i Allsvenskan.

Tabellställningar i Allsvenskan

Enligt Allsvenskan tabellen har båda lagen fått lika många poäng hittills. Därför kommer denna omgångs 7 match säkerligen att ha en inverkan på båda lagen eftersom de kan gå före med tre poäng från varandra. Det kommer säkert att bli spännande att se Varbergs BoIS FC och Sirius slåss om poängen i sin kommande match kommande söndag.

Skytteligan

Simon Karlsson Adjei mot Christian Kouakou. Där har vi den troliga matchen i matchen mellan två som ska försöka hitta nätet igen.