Verona vs Fiorentina: Bästa oddsen och matchtipsen

Allt ljus på Verona och Fiorentina, när lagen letar efter nytt självförtroende. De möts kommande måndag på Stadio Bentegodi.

Placerade som 18 i tabellen har Verona plockat 17 poäng efter 23 matcher. På 25 poäng, är Fiorentina rankade som 14 med 23 den här säsongen.

Det har gått några omgångar sedan Fiorentina senast fick smaka på segerns sötma i Serie A och de bör inte förvänta sig några gratispoäng när de möter Verona.

Statistik och fakta för Verona vs Fiorentina i Serie A

  • I 23 av Hellas Veronas senaste 24 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 10 Hellas Veronas matcher, var antalet mål under 2.5
  • I 12 av Hellas Veronas senaste 13 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 6 Hellas Veronas hemmamatcher, var antalet mål under 2.5
  • Hellas Verona har vann 3 i de senaste 4 hemma matcherna spelat utan att släppa in mål
  • I 18 av Fiorentinas senaste 20 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 14 av Fiorentinas senaste 16 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Fiorentina har gjort mål i 12 av de senaste 14 bortamatcherna
  • Fiorentina har släppt in i 12 av de senaste 14 matcherna
  • Fiorentina har inte vunnit 6 av sina senaste 8 matcher

Verona vs Fiorentina Preview

Verona form

Verona har varit med om allt i sina tre senaste matcher. De delade först på poängen efter 1-1 mot Lazio, innan det blev det seger med 1-0 mot Salernitana. Tyvärr följdes det upp av en 1-0-torsk mot Roma. Verona tog nio poäng från sina senaste sex möten med lag från tre, målade åtta och släppte in sju mål.

Fiorentina form

Fiorentina ser ut att vara i bra form och hoppas fortsätta på den obesegrade trenden. I de tre senaste matcherna inledde man först med att slå Braga med 0-4, efter det kryssa 1-1 mot Empoli. De var sedan tillbaka som vinnare när man vann mot Braga med 3-2. Fiorentina tjänade 18 poäng från sina sex matcher mot lag från botten sex i Serie A. De gjorde 13 mål i matcherna, och släppte till fem på vägen till sex vinster.

Verona vs Fiorentina H2H

Senast lagen mötte varandra gick Fiorentina av planen som 2-0-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift på måndag. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Verona tog två wins i sina senaste tio matcher mot Fiorentina. De sistnämnda lyckades ta fyra vinster i dessa tio möten mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 3.25. Fiorentina är utan förlust mot Verona i sina 6 senaste matcher. I de 3 senaste Serie A-matcherna mellan Verona och Fiorentina slutade det under 2.5 mål. Spela på att båda lagen ska göra mål i de senaste matcherna mellan Verona och Fiorentina skulle givit dig en godkänd vinst. Båda lagen hittade vägen till målet sju gånger av sina senaste tio matcher. Bästa odds på att båda gör mål här finns till 1.95 hos spelbolagen.

Under 2.5 mål satt tre gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Verona med ett snitt på 1.1 mål, och där Fiorentina snittade 1.5 mål i dessa. Båda lagen att inte göra mål var vinnande tre gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i noll av Verona’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 0.8 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.3 mål under den här perioden.

Tabellställningar i Serie A

Verona tog samtliga tre poäng tre gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade två och åkte på fem förluster under den här perioden. Fiorentina vann sex av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort ett och förlorade tre. Verona har settfem av sina 10 senaste matcher på Verona:s stadion sluta över 2.5 mål. I tre av de 10 senaste på bortaplan för Fiorentina gick matchen över 2.5 mål.

Senaste lagnyheter

Verona gjorde första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har Fiorentina endast gjort det första målet i tre av de senaste tio matcherna. Verona har gjort mål i 3 raka hemmamöten med Fiorentina.

Skytteligatabellen från de senaste sex matcherna i Serie A visar att Verona ställer hoppet till en formstark Cyril Ngonge när det gäller målskyttet i kommande match. Å andra sidan är Riccardo Saponara en av de mest avgörande spelarna i Fiorentina den senaste tiden. Båda spelarna kommer att vara svåra att stoppa på måndag.

Verona saknar bara en spelare i truppen när de möter Fiorentina på Verona:s stadion.

Verona kan inte använda sig av Marco Davide Faraoni kommande måndag mot Fiorentina, eftersom han är skadad för tillfället.

Några av de tre som kommer att befinna sig på sidlinjen är Luka Jovic, Rolando Mandragora och Riccardo Sottil.