Verona vs SSC Napoli: Bästa oddsen och matchtipsen

Verona välkomnar SSC Napoli för en match i Serie A på Stadio M. A. Bentegodi kommande söndag. Verona ligger på plats 9 i Serie A med 41 poäng efter att ha spelat 28 matcher. Avståndet till SSC Napoli är 16 poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats 2 i tabellen efter 27 omgångar. Napoli kommer sikta på att stanna i titelstriden.

Våra tips

Statistik och fakta för Verona vs SSC Napoli i Serie A

 • Hellas Verona har släppt in i 19 av de senaste 21 matcherna
 • I 9 av de senaste 11 hemmamatcherna Hellas Verona har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Hellas Verona har vunnit de senaste 3 hemmamatcherna i rad
 • SSC Napoli har gjort mål i 29 av de senaste 30 bortamatcherna
 • SSC Napoli har inte förlorat 23 av 25 av deras senaste bortamatcher
 • SSC Napoli har släppt in i de senaste 5 matcherna i rad
 • SSC Napoli har inte vunnit 4 av 5 av deras senaste matcher
 • Hellas Verona har släppt in i 14 av de senaste 15 matcherna mot SSC Napoli
 • Hellas Verona har inte vunnit 12 av de 14 senaste matcherna mot SSC Napoli
 • I de senaste 15 av Hellas Veronas matcher mot SSC Napoli var antalet mål över 1.5
 • I 8 av de senaste 10 av Hellas Veronas matcher mot SSC Napoli var antalet mål under 3.5
 • I de senaste 3 matcherna i rad Hellas Verona har spelat mot SSC Napoli har båda lagen gjort mål

Form: Verona mot SSC Napoli

Svårslagna Verona

Verona hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Verona kommer till sin nästa match som obesegrade i deras tre senaste matchen. Trenden började med 2-2 mot Roma. Efter det besegrade de Venezia med 3-1, och fick sedan dela på poängen i mötet med Fiorentina som slutade 1-1.

SSC Napoli är inne i ett bra flow

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller SSC Napoli eftersom de håller sin nivå. SSC Napoli har varit med om det mesta i sina tre senaste matcher där man också lyckats plocka fyra poäng. Ett möte med Cagliari slutade oavgjort (1-1) vilket följdes upp med en 2-4-förlust mot Barcelona. I sin senaste match lyckades man dock ta sig tillbaka till det vinnande konceptet när Lazio besegrades med 1-2.

I en match mellan två sidor som har presterat nästan identiskt de senaste veckorna, tror vi fortfarande att SSC Napoli kommer att få det första genombrottet.

Verona vs SSC Napoli Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Verona & SSC Napoli spelades 7 november 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. Verona tar sig an SSC Napoli med 2-2-6 i bagaget från deras senaste matcher i Serie A. I den föregående 10 matcher mellan Verona och SSC Napoli kom över 2,5 mål upp 3 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 4 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Serie A

Som framgår av Serie A-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 16 poäng. Även om Verona inte kommer att ha en möjlighet att komma över SSC Napoli i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. SSC Napoli, som nu ligger på 2 med 57 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande söndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Antonin Barak har ett högt målsnitt i de senaste matcherna. Verona kommer ställa hoppet till sin toppmålgörare återigen när de möter SSC Napoli. Gästerna hoppas att Lorenzo Insigne fortsätter fylla på sitt målfacit. Han verkar va i god form med 3 mål på de senaste sex matcherna.