Watford vs Everton: Bästa oddsen och matchtipsen

Watford kommer att spela mot Everton i omgång 30 av Premier League vid Vicarage Road Stadium kommande onsdag. En hängmatch som inte betyder mer än äran för Warford som åkte ut efter senaste förlusten. Det här måste gästerna utnyttja och med 110% inställning kommer det räcka hela vägen till 3 poäng är vi övertygade om. Frank Lampard som hängde lite löst nyss ser ut att styra båten upp från grunda vattnet. Tvåa!

Statistik och fakta för Watford vs Everton i Premier League

 • Watford har förlorat de senaste 11 hemmamatcherna i rad
 • Watford har släppt in på de senaste 17 hemmamatcherna
 • Watford har inte vunnit 22 av sina senaste 24 matcher
 • Watford har inte vunnit de senaste 11 hemmamatcherna i rad
 • Watford har förlorat 8 av sina senaste 9 matcher
 • Everton har släppt in på de senaste 18 bortamatcherna
 • Everton har inte vunnit 14 av sina senaste 16 bortamatcher
 • Everton har förlorat 8 av sina senaste 9 bortamatcher
 • Everton har gjort mål i 6 av de senaste 7 matcherna
 • I 3 av de senaste 4 bortamatcherna Everton har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Watford har släppt in i 12 av de senaste 14 matcherna mot Everton
 • Watford har gjort mål i 9 av de senaste 11 matcherna mot Everton
 • Watford har gjort mål i de senaste 5 hemmamatcherna mot Everton i rad
 • Watford har inte förlorat 4 av de 5 senaste hemmamatcherna mot Everton
 • Watford har vunnit 3 av de 4 senaste hemmamatcherna mot Everton

Form: Watford mot Everton

Watford har stora problem.

Ja vad ska man säga? Den usla form som Watford befinner sig i nu skrämmer inte ens Degerfors. Tre matcherna: förslust 5-1 mot Manchester City, innan Burnley besegrade dem med 2-1. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Crystal Palace tog hem en seger med 1-0.

Everton kan lösa nytt kontrakt.

Två raka segrar har gett laget lite bättre läge i tabellen. Nu har man kontraktet i egna händer. Everton kan luta sig tillbaka mot en okej formkurva med sex poäng på tre matcher. Mot Liverpool fick de lämna matchen tomhänta efter en 2-0-förlust, men de tog revansch redan matchen därpå genom att besegra Chelsea med 1-0. De byggde på den positiva trenden genom en 1-2-seger mot Leicester i sin senaste match.

Watford vs Everton Matchhistorik

Det blev 5-2 till Watford senast lagen möttes. Vi har 4-2-4 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. Över 2,5 mål var ett vinnande spel fem gånger i de senaste tio matcher mellan Watford och Everton. Båda lagen gör mål gav utdelning sex gånger i dessa tio matcher.

Tabellställningar i Premier League

Watford är nu körda och får börja om i Championship till nästa säsong. Det blev en kort tur denna gång och laget har varit en besvikelse.
För hemmalaget står fortfarande nytt kontrakt på spel och man är just nu en poäng före Leeds som jagar. Dessutom har Everton en match tillgodo, så det ser hyfsat ljust ut.

Skytteligan

Evetons brasse Richarlison är mannen att hålla koll på och som kommer spela en vital roll för laget sista omgångarna. Vi förväntar oss något mer mål från hans fot.

Senaste lagnyheter

Watford har lite problem med frågetecken kring om hela sex spelare kommer till start till matchen på onsdag. Hassane Kamara kan ta en dag ledigt från Watfords trupp medan han väntar på att avstängningen ska löpa ut.

Juraj Kucka, Joao Pedro, Imran Louza, Tom Cleverley, Samir och Juan Hernández finns bland de sex spelarna som saknas för Watford kommande onsdag.

Everton kommer till exempel inte kunna använda sig av Allan eftersom han är avstängd efter att ha dragit på sig för många kort.

Några av de sex som kommer att befinna sig på sidlinjen är Vitalii Mykolenko, Yerry Mina, Ben Godfrey, Donny van de Beek, Nathan Patterson och Andros Townsend.