West Ham mot Liverpool – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

West Ham vs Liverpool Statistik

  • West Ham United har släppt in på de senaste 14 matcherna i Premier League
  • West Ham United har släppt in i 19 av de senaste 20 matcherna
  • West Ham United har inte förlorat 16 av sina senaste 18 hemmamatcher
  • I 8 av de senaste 9 matcherna West Ham United har spelat i Premier League, har båda lagen gjort mål
  • West Ham United har inte förlorat 10 av sina senaste 12 hemmamatcher i Premier League
  • Liverpool har gjort mål på de senaste 34 bortamatcherna
  • Liverpool har gjort mål i 41 av de senaste 43 matcherna i Premier League
  • Liverpool har gjort mål på de senaste 20 bortamatcherna i Premier League
  • Liverpool har inte förlorat 24 av sina senaste 26 matcher i Premier League
  • Liverpool har gjort mål i 26 av de senaste 28 matcherna

West Ham vs Liverpool H2H

Liverpool fick ut det bästa mot West Ham i de senaste två mötena efter 3-1 och 2-1-segrar. Liverpool trivs att möta West Ham då de vunnit nio av de senaste tio mötenas. Dock gjorde de sistnämnda en bra insats när de senast vann med 3-1 när lagen möttes. Spelbolagen har Liverpool att vinna denna match till bästa pris på 1.53. Liverpool är spända inför den kommande matchen mot West Ham, som de slog i de senaste 5 mötena. Liverpool gjorde minst ett mål i sina 17 Premier League senaste matcher mot West Ham. Då båda lagen hittat nät sju gånger i sina senaste tio matcherna, skulle det gett bra profit att ha spelat BLGM. Odds på att båda lagen gör mål här hittar ni till bästa odds på 1.50 hos spelbolagen.

Över 2.5 mål blev vinnare sex gånger av de senaste tio matcherna mellan lagen. West Ham gjorde ett snitt på ett mål, medan Liverpool snittade två mål. Båda lagen göra mål gick in sju gånger. Över 2.5 mål gjordes i fem av West Ham’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.7 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i sju av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de två mål under den här perioden.

West Ham vs Liverpool Preview

West Ham form

Ett oavgjort resultat är det bästa som West Ham har att visa från sina tre senaste matcher, där de åkte på förlust 0-2 motFulham. Ett 1-1-kryss mot Bayer Leverkusen följt av en ny förlust, 5-2 mot Crystal Palace. West Ham har tagit 17 poäng i deras 15 matcher mot lag från den övre halvan av Premier League-tabellen. De vann fyra av dessa matcher med 21 mål mot 31. West Ham löste endast en seger av sex försök så här långt på London Stadium i Premier League. De kryssade tre och förlorade två av dessa möten där de gjorde åtta och släppte in 14 mål.

Liverpool form

Även om de förlorade den senaste matchen har ändå resultaten varit godkända för Liverpool. De vann först mot Atalanta med 0-1 följt av vinst mot Fulham med 1-3. Den vinnande trenden tog sedan slut mot Everton, som vann med 2-0. Liverpool gjorde 31 mål och släppte in 17 i deras 15 senaste matcher mot lag från den övre halvan av Premier League-tabellen. De fick ihop sju vinster och 27 poäng.

Nuvarande tabellen i Premier League

West Ham tog blygsamma två segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i sex av matcherna, medan det blev två förluster. Liverpool vann sex av de 10 senaste och spelade oavgjort ett samt förlorade tre av matcherna under denna period. Målen flödar just nu för West Ham på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sju av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till sex gånger för Liverpool i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Överraskande nog har West Ham bara gjort första målet i tre matcher av de senaste tio matcherna. Liverpool gjorde första målet i sex gånger i de senaste tio matcherna. West Ham har gjort mål i 3 raka hemmamöten med Liverpool.

Det är en fantastisk säsong för London Stadium, som just nu har 15 ligamål på sitt konto så här långt. West Ham kommer förlita sig på hans tjänster för att sänka Liverpool.

I skrivande stund ser det ut som att endast två spelare ej är tillgängliga för West Ham, när de förbereder sig för den kommande matchen.

Lucas Paqueta och Michail Antonio finns bland de två spelarna som saknas för West Ham på lördag.

Bland spelarna som saknas för gästerna Liverpool, är Alexis Mac Allister borta på grund av för många varningar.

Bland de åtta spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Alisson Becker, Thiago Alcantara, Dominik Szoboszlai, Mohamed Salah, Trent Alexander-Arnold, Ben Doak, Joel Matip och Stefan Bajcetic.