West Ham vs Burnley: Bästa oddsen och matchtipsen

West Ham vs Burnley Statistik

  • West Ham United har inte förlorat 14 av sina senaste 16 hemmamatcher
  • West Ham United har släppt in på de senaste 9 matcherna
  • West Ham United har inte förlorat 9 av sina senaste 11 hemmamatcher i Premier League
  • West Ham United har släppt in på de senaste 7 matcherna i Premier League
  • West Ham United har gjort mål i 10 av de senaste 12 hemmamatcherna
  • Burnley har släppt in i 30 av de senaste 32 matcherna i Premier League
  • Burnley har inte vunnit 20 av sina senaste 22 matcher
  • Burnley har inte vunnit 18 av sina senaste 20 matcher i Premier League
  • Burnley har släppt in i 22 av de senaste 24 matcherna
  • Burnley har förlorade de senaste 3 matchernai rad utan att göra mål

West Ham vs Burnley H2H

Senast lagen mötte varandra gick West Ham av planen som 1-2-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift på söndag. West Ham går in i matchen mot Burnley med 4-2-4 i ryggen från deras senaste tio möten. En win-rate på 40% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Burnley har varit obekväma och inte vunnit någon av de senaste 5 matcherna mot West Ham. Punters tittar förmodligen inte efter båda lagen göra mål när Burnley besöker West Ham. Minst ett lag lyckades hålla nollan sex gånger i de senaste tio matcherna. Oddsen på att båda lagen inte ska göra mål ligger på 2.00 hos spelbolagen.

Det blev över 2.5 mål fem gånger i de senaste tio matcher mellan lagen. West Ham gjorde i snitt ett mål, medan Burnley snittade 1.4 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel fyra gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i fem av West Ham’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.1 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 0.7 mål under den här perioden.

West Ham vs Burnley Preview

West Ham form

West Ham är ute efter att studsa tillbaka på vinnarspåret igen. I de tre senaste matcherna slog de först Brentford med 4-2, innan det blev det seger mot Everton med 1-3. Segersviten tog slut senast mot Freiburg, som vann med 1-0 West Ham har tagit 25 poäng från deras 15 möten med lagen från den nedre halvan av Premier League-tabellen. Detta motsvarar sju vinster efter att ha gjort mål 26 gånger och släppt in 24.

Burnley form

Burnley fick utstå en tuff period i sina tre senaste matcher, där man kammat noll. De besegrades med 0-5 av Arsenal, efter det vann Crystal Palace med 3-0. Tredje raka förlusten kom sedan mot AFC Bournemouth, som vann med 0-2. Burnley vann noll matcher och plockade ett poäng från deras 14 möten mot lag från den övre halvan av Premier League. De gjorde tio mål och släppte in 37. Burnley har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i Premier League. Man spelade oavgjort i en och förlorade fyra, släppte in 13 mål och gjorde sju.

Nuvarande tabellen i Premier League

West Ham tog blygsamma fem segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i fyra av matcherna, medan det blev ett förluster. Burnley vann ett av de 10 senaste och spelade oavgjort ett samt förlorade åtta av matcherna under denna period. West Ham känner sig nog optimistiska till att göra mål på söndag mot Burnley som bara lyckats hålla nollan en gång i de 10 senaste bortamatcherna. Värdarna kämpade i sin tur till sig fyra hållna nollor i sina 10 senaste på hemmaplan.

Senaste lagnyheter

Överraskande nog har West Ham bara gjort första målet i tre matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har Burnley endast gjort första målet i två av de senaste tio matcherna på bortaplan. Burnley har misslyckats göra mål i 3 raka matcher.

Det har varit en fantastisk säsong för Jarrod Bowen så här långt då han gjort 14 mål. Med tre mål på sex matcher hoppas såklart West Ham att formen håller i mot Burnley kommande söndag också. Plocka han som målskytt i den kommande matchen får ses som ett rimligt val.

I skrivande stund ser det ut som att endast två spelare ej är tillgängliga för West Ham, när de förbereder sig för den kommande matchen.

Lucas Paqueta och Michail Antonio finns bland de två spelarna som saknas för West Ham kommande söndag.

Sander Berge och Maxime Esteve kan inte bli inkallade av Burnley, eftersom de är borta på grund av avstängning.

Några av de fyra som kommer att befinna sig på sidlinjen är Nathan Redmond, Jordan Beyer, Charlie Taylor och Luca Koleosho.