Wolverhampton mot Brighton – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Brighton tar sig an Wolverhampton kommande lördag för ett spännande Premier League-möte på Molineux Stadium. Den nya Premier League-säsongen fortsätter på lördag i en runda 2-match mellan Wolverhampton och laget som slutade topp sex förra säsongen, Brighton på Molineux Stadium.

En titt på Premier League-tabellen som visar tre poäng och 15 platser som just nu skiljer lagen åt. Brighton fick precis den start på säsongen som man hade hoppats på, när man tog samtliga tre poäng.

Både Wolverhampton och Brighton siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte på lördag. Medan värdarna är på jakt efter säsongens första poäng kommande lördag, kommer även Brighton till matchen med liknande förutsättningar. Senast som Wolverhampton mötte Brighton, hade lagen tagit många 3-poängare och nu ser dom redo ut för ännu en vinst på lördag. Deras kommande fajt är en tuff utmaning för Wolverhampton, som möter Brighton i sin ständiga kamp för att undvika nedflyttning. De borde vara motiverade till att skrälla här mot en så pass tuff motståndare som Brighton.

Wolverhampton vs Brighton Statistik

  • I 15 av Wolvess senaste 17 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 8 av Wolvess senaste 10 hemmamatcher var antalet av mål under 2.5
  • Wolves har inte förlorat de senaste 7 hemmamatcherna i rad
  • Wolves har inte förlorat de senaste 5 matcherna i rad
  • I 7 av Wolvess senaste 9 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Brighton har gjort mål i 40 av de senaste 41 matcherna
  • Brighton har gjort mål på de senaste 21 bortamatcherna
  • I 8 av de senaste 9 matcherna Brighton har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I 7 av Brightons senaste 8 bortamatcher var antalet av mål över 2.5
  • I 6 av de senaste 8 bortamatcherna Brighton har spelat, har båda lagen gjort mål

Wolverhampton vs Brighton Preview

Wolverhampton form

Ett oavgjort resultat var det bästa Wolverhampton kunde få med sig från deras tre senaste matcher. De löste oavgjort först efte 1-1 mot Everton, innan det fick laget pisk med 5-0 mot Arsenal. Det blev mer besvikelse sist när Manchester United vann med 1-0. Wolverhampton tog fyra segrar i sina sex senaste Premier League-matcher på Molineux Stadium. En oavgjord och en förlust var deras facit, där de släppte in fem och gjorde nio mål.

Brighton form

Brighton samlade fyra poäng från nio möjliga i de senaste matcherna. Mötet med Manchester City bjöd på 1-1, vilket följdes upp med en 2-1-förlust mot Aston Villa. Den senaste matchen lyckades man vinna mot Luton Town med 4-1. I sina sex senaste bortamatcher i Premier League, tog Brighton två vinster, medan man spelade lika i noll draws och åkte på fyra defeats förluster. Man hade en målskillnad på tolv insläppta och gjorde nio mål framåt.

Wolverhampton vs Brighton H2H

Deras senaste möte i Premier League var en otrolig match som slutade 6-0. Ett ovanligt resultat vi inte skulle ha något emot att få se igen på lördag. Wolverhampton går in i matchen mot Brighton med 2-4-4 i ryggen från deras senaste tio möten. En win-rate på 20% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. De senaste 3 Premier League mötena mellan Wolverhampton och Brighton slutade med över 2.5 mål. I fyra av de senaste tio matcher mellan Wolverhampton och Brighton gjorde båda lagen mål.

Det blev över 2.5 mål sex gånger i de senaste tio matcherna mellan lagen. Wolverhampton gjorde i snitt ett mål, medan Brighton snittade 1.9 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel fyra gånger. Över 2.5 mål gjordes i tre av Wolverhampton’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 0.9 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sju av besökarnas tio senaste matcher den här säsongen. I snitt gjorde de mål två gånger i dessa matcher.

Nuvarande tabellen i Premier League

Wolverhampton tog blygsamma sex segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i två av matcherna, medan det blev två förluster. Brighton vann fyra av de 10 senaste och spelade oavgjort ett samt förlorade fem av matcherna under denna period. Av de 10 senaste matcherna på Molineux Stadium, kunde Wolverhampton vinna och hålla nollan fem gånger. Statistik värt att tänka på beroende på din bettingstrategi om du ska lägga ett spel.

Senaste lagnyheter

Wolverhampton har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio matcherna. Brighton har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Båda lagen har gjort mål i 5 raka Brighton-matcher. Brighton har gjort mål i 3 raka möten med Wolverhampton när man spelat på bortaplan.

Med endast ett mål på slutet i Premier League kommer Hee-Chan Hwang vara ivrig att hitta rätt igen i den kommande matchen. Brighton hoppas i sin tur att Deniz Undav kan göra det jobbigt för motståndarna och addera nya mål till de tre Premier League-mål som han gjort så här långt.

Wolverhampton kan sakna upp till tre spelare till deras kommande match kommande lördag.

Boubacar Traore, Pedro Neto och Sasa Kalajdzic finns bland de tre spelarna som saknas för Wolverhampton på lördag.

Bland de tre spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Joao Pedro, James Milner och Jakub Moder.