Wolverhampton mot Luton – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Wolverhampton vs Luton Statistik

  • Wolverhampton Wanderers har gjort mål i 21 av de senaste 23 hemmamatcherna i Premier League
  • Wolverhampton Wanderers har gjort mål i 19 av de senaste 21 hemmamatcherna
  • I 12 av Wolverhampton Wandererss senaste 14 hemmamatcher i Premier League var antalet av mål under 3.5
  • I 9 av Wolverhampton Wandererss senaste 10 matcher i Premier League var antalet av mål under 3.5
  • I 10 av Wolverhampton Wandererss senaste 12 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Luton Town har släppt in på de senaste 22 bortamatcherna
  • I 16 av de senaste 18 matcherna Luton Town har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I 15 av de senaste 17 matcherna Luton Town har spelat i Premier League, har båda lagen gjort mål
  • Luton Town har släppt in i 32 av de senaste 34 matcherna i Premier League
  • I 14 av de senaste 16 bortamatcherna Luton Town har spelat, har båda lagen gjort mål

Wolverhampton vs Luton H2H

Det slutade oavgjort när Wolverhampton senast mötte Luton. Med båda som vägrade att ge sig, stod det 1-1 på resultattavlan till slut. De bästa oddsen på ett oavgjort vid full tid hos bookmakern är 3.80. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Wolverhampton tog tre wins i sina senaste sju matcher mot Luton. De sistnämnda lyckades ta en vinst i dessa en möte mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 3.80. Luton har bara kunnat vinna en gång av de 7 senaste mötena mot Wolverhampton. I de 3 senaste Premier League-matcherna mellan Wolverhampton och Luton slutade det under 2.5 mål. I ett av de senaste ett match mellan Wolverhampton och Luton gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål gjordes i fem av Wolverhampton’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 0.9 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sju av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.4 mål under den här perioden.

Wolverhampton vs Luton Preview

Wolverhampton form

Ett oavgjort resultat var det bästa Wolverhampton kunde få med sig från deras tre senaste matcher. De löste oavgjort först efte 2-2 mot Nottingham Forest, innan det fick laget pisk med 0-2 mot Arsenal. Det blev mer besvikelse sist när AFC Bournemouth vann med 0-1. Wolverhampton tog bara två segrar från sex möjliga Premier League-matcher på hemmamark. I de resterande fyra matcherna spelade man oavgjort i noll och förlorade fyra, samtidigt som laget gjorde fyra och tappade in åtta mål.

Luton form

Luton har varit bleka i sina tre senaste matcher, trots att det började med en 2-1-seger mot AFC Bournemouth. Det följdes upp med en förlust 5-1 mot Manchester City, för att sedan ge bort samtliga poäng i en 1-5-torsk mot Brentford. Luton tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Premier League utan seger. Det blev en oavgjord och fem förluster, med 18 insläppta och sju mål framåt.

Nuvarande tabellen i Premier League

Wolverhampton vann fyra av sina 10 hemmamatcher i alla turneringar, samtidigt som man förlorade sex gånger. Luton vann två av sina 10 senaste bortamatcher, med tre oavgjorda och fem förluster också. Båda lagen har varit usla på att hålla koll på sina motståndare på slutet. Medan Wolverhampton lyckades hålla nollan i två av matcherna på Molineux Stadium, höll Luton tätt i noll av de senaste bortamatcherna.

Senaste lagnyheter

Wolverhampton har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio matcherna. Luton har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan.

Även om han bara gjort två mål i sina sex senaste matcher för Wolverhampton, har Matheus Cunha varit viktig så här långt under säsongen med elva mål totalt hittills. Motivationen bör vara på topp mot Luton, och ser värd att plocka med på kupongen kommande lördag, beroende på din spelstrategi.

Bland spelarna som saknas för gästerna Luton, är Marvelous Nakamba borta på grund av för många varningar.

Några av de fem som kommer att befinna sig på sidlinjen är Daiki Hashioka, Mads Juel Andersen, Marvelous Nakamba, Tom Lockyer och Fred Onyedinma.