Wolverhampton vs Aston Villa: Bästa oddsen och matchtipsen

Wolverhampton kommer att ta sig an gästande Aston Villa på Molineux Stadium i en Premier League-match på lördag.

Med både Wolverhampton och Aston Villa som kommer till den här matchen med tunga förluster i bagaget , tror vi på en avvaktande och försiktig kamp. Båda vill inte riskera ytterligare en förlust in på kontot.

Ollie Watkins sänker vargarna som redan stämplat ut?

Statistik och fakta för Wolverhampton vs Aston Villa i Premier League

  • Wolves har vann de senaste 3 hemma matchernai rad utan att släppa in mål
  • I 15 av Wolvess senaste 17 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 11 av Wolvess senaste 13 hemmamatcher var antalet av mål under 2.5
  • I 12 av Wolvess senaste 13 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Wolves har vann de senaste 3 hemma matcherna, och totalt antal mål var under 2.5
  • Aston Villa har gjort mål på de senaste 19 matcherna
  • I de senaste 10 Aston Villas matcher, var antalet mål under 3.5
  • Aston Villa har inte förlorat de senaste 10 matcherna i rad
  • Aston Villa har gjort mål på de senaste 12 bortamatcherna
  • Aston Villa har vann 5 i de senaste 7 matcherna spelat utan att släppa in mål

Wolverhampton vs Aston Villa Preview

Wolverhampton form

Med en oklar form har Wolverhampton förlorat två av sina tre senaste matcher, nederlag 2-1 mot Leicester, innan man slog Crystal Palace 2-0. Glädjen blev kortvarig efter att Brighton var för tuffa i en 6-0-förlust. Wolverhampton har kommit tillbaka starkt med fyra segrar på de sex senaste hemmamatcherna i Premier League. Ingen oavgjord och två förluster. De gjorde åtta mål och släppte in fem.

Aston Villa form

Aston Villa kunde addera fyra poäng på kontot från sina tre senaste matcher.. De delade först på poängen efter 1-1 mot Brentford, Sedan tog de tre poäng i en 1-0-seger mot Fulham. Tyvärr följdes det här upp med en 1-0-förlust mot Manchester United.

Wolverhampton vs Aston Villa H2H

Spela på kryss skulle gett dig en bra vinst senast när Wolverhampton mötte Aston Villa. De delade på poängen i en 1-1-match, där inget av lagen lyckades utnyttja övertaget. Wolverhampton brukar trivas med att spela mot Aston Villa med fem vinster på tio möten. Spelbolagens bästa odds på en hemmavinst ligger runt 2.88. Aston Villa tog endast en seger från 7 möjliga försök mot Wolverhampton. I de senaste tio matcherna mellan Wolverhampton och Aston Villa hittade båda nät i fem gånger. Bästa odds på att båda lagen gör mål här igen finns hos spelbolagen till 1.91.

Över 2.5 mål blev vinnare fyra gånger av de senaste tio matcherna mellan lagen. Wolverhampton gjorde ett snitt på 1.2 mål, medan Aston Villa snittade 0.9 mål. Båda lagen göra mål gick in fem gånger. Över 2.5 mål gjordes i fyra av Wolverhampton’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.1 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i tre av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.6 mål under den här perioden.

Tabellställningar i Premier League

Wolverhampton tog samtliga tre poäng sex gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade noll och åkte på fyra förluster under den här perioden. Aston Villa vann sex av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort två och förlorade två. Av de 10 senaste matcherna på Molineux Stadium, kunde Wolverhampton vinna och hålla nollan sex gånger. Statistik värt att tänka på beroende på din bettingstrategi om du ska lägga ett spel.

Senaste lagnyheter

Wolverhampton har gjort första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Aston Villa gjorde första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Wolverhampton har vunnit och hållt nollan i 3 raka hemmamatcher. Båda lagen har gjort mål 3 senaste mötena mellan Wolverhampton och Aston Villa.

Trots att han bara gjort ett mål på senaste tiden är Diego Costa en av spelarna från Wolverhampton som förväntas göra mål snart igen. På samma sätt har Aston Villa Ollie Watkins på listan över 14 mål i denna säsong, men förväntas göra fler mål.

Wolverhampton kan sakna upp till tre spelare till deras kommande match på lördag.

Boubacar Traore, Pedro Neto och Sasa Kalajdzic finns bland de tre spelarna som saknas för Wolverhampton på lördag.

Bland spelarna som saknas för gästerna Aston Villa, är Douglas Luiz borta på grund av för många varningar.

Bland de två spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra John McGinn och Diego Carlos.