Wolverhampton vs Tottenham: Bästa oddsen och matchtipsen

Wolverhampton tar emot Tottenham för match i Premier League på lördag på Molineaux Stadium. Hemmalaget imponerade inte senast mot Liverpool men på hemmaplan är man erkänt starka. Får vi se en skräll återigen?

Placerade som 15 i tabellen har Wolves plockat 24 poäng efter 25 matcher. På 45 poäng, är Spurs rankade som fyra med 25 den här säsongen.

Tre poäng för Wolverhampton kan räcka långt i strävan om nytt kontrakt. En svår uppgift väntar dock när Tottenham inte kommer göra allt för att haka på i toppen.

Statistik och fakta för Wolverhampton vs Tottenham i Premier League

  • I 16 av Wolvess senaste 18 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 7 av Wolvess senaste 8 hemmamatcher var antalet av mål under 2.5
  • I 10 av Wolvess senaste 12 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 4 av Wolvess senaste 5 hemmamatcher var antalet av mål under 1.5
  • Wolves har släppt in i 9 av de senaste 11 matcherna
  • I 7 av Tottenham Hotspurs senaste 9 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Tottenham Hotspur har gjort mål i 8 av de senaste 10 matcherna
  • Tottenham Hotspur har gjort mål i 8 av de senaste 10 bortamatcherna
  • I 5 av Tottenham Hotspurs senaste 7 bortamatcher var antalet av mål över 2.5
  • I 3 av Tottenham Hotspurs senaste 4 matcher var antalet av mål under 2.5

Wolverhampton vs Tottenham Preview

Wolverhampton form

Ett oavgjort resultat är det bästa som Wolverhampton har att visa från sina tre senaste matcher, där de åkte på förlust 0-1 motBournemouth. Ett 1-1-kryss mot Fulham följt av en ny förlust, 2-0 mot Liverpool. Wolverhampton tog bara två segrar från sex möjliga Premier League-matcher på hemmamark. I de resterande fyra matcherna spelade man oavgjort i noll och förlorade fyra, samtidigt som laget gjorde sex och tappade in sju mål.

Tottenham form

Även om de förlorade den senaste matchen har ändå resultaten varit godkända för Tottenham. De vann först mot West Ham United med 2-0 följt av vinst mot Chelsea med 2-0. Den vinnande trenden tog sedan slut mot Sheffield United, som vann med 1-0. Tottenham tog sex segrar och 19 poäng i tidigare åtta mötena med lagen från botten sex i Premier League, de gjorde 17 mål samtidigt som de släppte in sju.

Wolverhampton vs Tottenham H2H

Senast lagen mötte varandra gick Tottenham av planen som 1-0-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift kommande lördag. Allt som allt har Tottenham bra resultat mot Wolverhampton under tidigare säsonger med övertag på 5-2-3 inför den här matchen. Spelbolagen har Tottenham att vinna denna match till högsta odds på 2.20. Tottenham gjorde minst ett mål i 12 av sina senaste 13 Premier League-matcher mot Wolverhampton. I sex av de senaste tio matcher mellan Wolverhampton och Tottenham gjorde båda lagen mål.

Under 2.5 mål satt fyra gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Wolverhampton med ett snitt på 1.3 mål, och där Tottenham snittade 1.4 mål i dessa. Båda lagen att inte göra mål var vinnande fyra gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i fem av Wolverhampton’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.3 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i tre av de senaste tio matcherna som Tottenham spelade runt om i alla tävlingar den här säsongen. De gjorde 1.2 mål i snitt under den här tiden.

Tabellställningar i Premier League

Wolverhampton tog samtliga tre poäng fyra gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade noll och åkte på sex förluster under den här perioden. Tottenham vann fyra av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort ett och förlorade fem. Wolverhampton gjorde matchens första mål i endast fyra av de 10 senaste på Wolverhampton:s stadion. Medan Tottenham inledde målskyttet i fem av sina 10 senaste bortamatcher.

Senaste lagnyheter

Wolverhampton har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio matcherna. Tottenham har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Tottenham har gjort mål i 6 raka möten med Wolverhampton när man spelat på bortaplan.

När man tittar på vilka spelare som är i form i båda lagen, ser vi några intressanta namn. Craig Dawson står ut när det gäller Wolverhampton, och Harry Kane för gästerna. Vi förväntar oss att bådas namn kommer att synas i målprotokollet för sina lag på på lördag.

Wolverhampton kan sakna upp till tre spelare till deras kommande match på lördag.

Boubacar Traore, Pedro Neto och Sasa Kalajdzic finns bland de tre spelarna som saknas för Wolverhampton kommande lördag.

Några av de tre som kommer att befinna sig på sidlinjen är Dejan Kulusevski, Richarlison och Rodrigo Bentancur.