Wolves vs Norwich: Bästa oddsen och matchtipsen

Vi kollar formkurvan för båda lagen och det är ingen vacker syn. Det är nästan enbart förluster för båda lagen senaste fem omgångarna. Norwich må vara sist i tabellen men att få 7 gånger smeten mot Wolves i nuvarande skick vore tjänstefel att inte testa. Kom igen you Canarys! Visst är det dags för vinst och inte minst mål för bortagänget? Teemu Pukki frälser.

Statistik och fakta för Wolves vs Norwich i Premier League

 • Wolves har släppt in i 11 av de senaste 13 matcherna
 • Wolves har släppt in i 9 av de senaste 10 hemmamatcherna
 • Wolves har inte vunnit de senaste 5 matcherna i rad
 • Wolves har förlorat 4 av sina senaste 5 matcher
 • I 3 av de senaste 4 hemmamatcherna Wolves har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Norwich har förlorat 12 av sina senaste 14 matcher
 • Norwich har inte vunnit 14 av sina senaste 15 matcher
 • Norwich har förlorat 7 av sina senaste 8 bortamatcher
 • Norwich har inte vunnit de senaste 8 bortamatcherna i rad
 • Norwich har släppt in i 13 av de senaste 15 matcherna
 • I de senaste 4 av Wolvess matcher mot Norwich var antalet mål under 3.5
 • I 4 av de senaste 5 av Wolvess matcher mot Norwich var antalet mål över 2.5
 • Wolves har inte förlorat de senaste 3 matcherna mot Norwich i rad
 • Wolves har gjort mål i 4 av de senaste 5 matcherna mot Norwich

Form: Wolves mot Norwich

Wolves har jätteproblem.

Wolves är bara en poäng ifrån att vara helt utan positiva resultat i sina senaste tre matcher. De förlorade med 3-0 mot Brighton innan det blev oavgjort efter en (2-2)-match mot Chelsea. Sedan hamnade man återigen i förlustkolumnen när Manchester City besegrade dem med 5-1.

Norwich fortsatt usla.

Norwich tar sig an denna matchen med katastrof form. Laget har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 2-0 mot Aston Villa, innan West Ham besegrade dem med 0-4. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Leicester tog hem en seger med 3-0.

Wolves vs Norwich Matchhistorik

När lagen senast möttes in en match i Premier League – 27 November 2021 – kammande båda lagen hem en poäng vardera efter 0-0. Vi har 2-2-1 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Premier League. Över 2,5 mål var ett vinnande spel fyra gånger i de senaste fem matcher mellan Wolves och Norwich. Båda lagen gör mål gav utdelning tre gånger i dessa fem matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Wolves och Norwich för närvarande i 29 poäng och tolv placeringar. Wolves kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Norwich kommande söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Norwich är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Wolves och Norwich kommer att sluta.

Skytteligan

Vi satsar TV-pengen på gamle räven Teemu Pukki här. Hoppas finnen frälser och avslutar säsongen snyggt för bottengänget!

Senaste lagnyheter

Wolves kan sakna upp till fyra spelare till deras kommande match kommande söndag.

Romain Saiss, Nélson Semedo, Max Kilman och Matija Sarkic finns bland de fyra spelarna som saknas för Wolves på söndag.

Några av de sju som kommer att befinna sig på sidlinjen är Mathias Normann, Joshua Sargent, Christoph Zimmermann, Kenny McLean, Ozan Kabak, Adam Idah och Andrew Omobamidele.