AC Milan vs Udinese: Bästa oddsen och matchtipsen

Topplaget AC Milan letar efter en ny seger när de möter Udinese på San Siro på fredag. I toppen av tabellen har AC Milan tagit 56 poäng efter 26 omgångar. Som svar på det ligger Udinese på plats 16 i Serie A och Udinese har 25 poäng och 24 spelade matcher. AC Milan går in i matchen som favoriter och siktar självklart mot att förlänga sin obesegrade svit i Serie A.

Våra tips

Statistik och fakta för AC Milan vs Udinese i Serie A

 • AC Milan har gjort mål i 20 av de senaste 22 matcherna
 • AC Milan har vunnit 7 av 9 av deras senaste matcher
 • AC Milan har inte förlorat 8 av 9 av deras senaste matcher
 • AC Milan har släppt inte in i de senaste 3 hemmamatcherna i rad
 • Udinese har inte vunnit 14 av 16 av deras senaste bortamatcher
 • Udinese har släppt in i 10 av de senaste 12 bortamatcherna
 • Udinese har inte gjort mål i de senaste 4 bortamatcherna i rad
 • Udinese har förlorat 3 av 4 av deras senaste bortamatcher
 • I 20 av de senaste 22 av AC Milans matcher mot Udinese var antalet mål under 3.5
 • AC Milan har gjort mål i 21 av de senaste 22 hemmamatcherna mot Udinese
 • AC Milan har inte förlorat 15 av de 17 senaste hemmamatcherna mot Udinese
 • I 8 av de senaste 10 matcherna AC Milan har spelat mot Udinese har båda lagen gjort mål
 • AC Milan har släppt in i 16 av de senaste 18 hemmamatcherna mot Udinese

Form: AC Milan mot Udinese

AC Milan fortsätter att plocka poäng.

AC Milan hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. AC Milan ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter några riktigt bra resultat i de senaste tre matcherna då man också lyckades samlade på sig sju poäng. Segertåget började med vinster med 4-0 och 1-0 mot Lazio respektive Sampdoria. Vinstsviten stoppades dock sedan av Salernitana, som fick med sig ett 2-2-resultat och lagen fick därmed en poäng vardera den gången.

Udinese vill få ut mer.

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Udinese som hållit sin nivå. Det har varit en händelserik tid för Udinese de senaste tre matcherna som inleddes med att besegra Torino med 2-0. Nästa match blev en besvikelse efter en 4-0-förlust mot Verona. Deras senaste match, där man tog sig an Lazio gav ett oavgjort resultat (1-1).

Med dessa starka prestationer på sistone verkar AC Milan ha goda chanser att vinna mot Udinese. Vi tror på seger i en match där båda lagen gör mål.

AC Milan vs Udinese Matchhistorik

Det senaste mötet mellan AC Milan & Udinese spelades 11 december 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. AC Milan tar sig an Udinese med 4-4-2 i bagaget från deras senaste matcher i Serie A. De senaste matcherna mellan AC Milan och Udinese har i stort sett varit mycket jämna möten.

Tabellställningar i Serie A

Tabellställningen av Serie A visar att AC Milan och Udinese ligger 31 poäng och 15 platser ifrån varandra för tillfället. AC Milan kommer säkert att försöka ta alla tre poängen på fredag för att visa att de förtjänar platsen i toppen av tabellen. Trots att Udinese är outsider i den här sammandrabbningen kommer Udinese definitivt att vilja göra det svårt för favoriterna och av den anledningen är vi spända på att se hur matchen mellan AC Milan och Udinese kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Olivier Giroud efter att han gjort fyra mål på sex matcher.

Udinese kommer att hoppas att Nahuel Molina hittar målet igen. Han har två mål på de senaste sex matcherna.