Genoa vs Inter: Bästa oddsen och matchtipsen

Toppen mot botten när Inter möter Genoa för en match i Serie A på fredag. På plats 19 i Serie A ligger just nu Genoa som samlat ihop 16 poäng efter deras 26 spelade matcher. Med 54 poäng befinner sig Inter på plats 2 efter 26 spelade matcher. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Genoa. De skulle dock kunna skrälla mot Inter.

Våra tips

Statistik och fakta för Genoa vs Inter i Serie A

 • Genoa har inte vunnit 26 av 28 av deras senaste matcher
 • Genoa har spelat oavgjort de senaste 3 matcherna i rad
 • Genoa har inte förlorat de senaste 3 matcherna i rad
 • Genoa har släppt in i 5 av de senaste 7 matcherna
 • Inter har inte förlorat 21 av 23 av deras senaste matcher
 • Inter har gjort mål i 23 av de senaste 25 matcherna
 • I 6 av de senaste 8 matcherna Inter har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Inter har släppt in i 6 av de senaste 8 matcherna
 • Genoa har förlorat de senaste 7 matcherna mot Inter i rad
 • Genoa har inte vunnit de senaste 7 matcherna mot Inter i rad
 • I 9 av de senaste 11 av Genoas hemmamatcher mot Inter var antalet mål under 3.5
 • I 6 av de senaste 7 av Genoas matcher mot Inter var antalet mål över 2.5
 • Genoa har inte gjort mål i de senaste 7 matcherna mot Inter i rad

Form: Genoa mot Inter

Genoa letar efter mer

Stämningen i Genoa är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. Efter att ha skrapat ihop tre poäng på tre matcher är Genoa på jakt efter en vinst igen. Mot Roma fick de nöja sig med ett oavgjort resultat (0-0), innan de återigen fick dela på poängen mot Salernitana i en match som slutade 1-1. I sin senaste match lyckades man inte heller ta hem alla tre poäng efter ytterligare en oavgjord match som slutade 1-1 mot Venezia.

Inter hoppas få stopp på lidandet

Inter hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Bara ett enda poäng har Inter lyckat skrapa ihop i deras senaste tre matcher. Denna poäng kom i en match som slutade 1-1 mot SSC Napoli, innan de blev besegrade av Liverpool med 0-2. Senaste matchen blev återigen en besvikelse när Sassuolo vann med 0-2.

Även om Inter är favorittippade av spelbolagen har de uppenbarligen varit lite medelmåttiga på sistone och Genoa kommer att tro att de har goda chanser.

Genoa vs Inter Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Inter och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 4-0. Genoa går in i matchen mot Inter med 2-0-8 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Serie A. 6 gånger i den senaste 10 matcher mellan Genoa och Inter blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i Serie A

Om man tittar på den nuvarande Serie A-ställningen så skiljer Genoa och Inter för närvarande i 38 poäng och 17 placeringar. Inter kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Genoa på fredag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Genoa är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Genoa och Inter kommer att sluta.

Skytteligan

Trots att han bara gjort ett mål på senaste tiden är Mattia Destro en av spelarna från Genoa som förväntas göra mål snart igen. På samma sätt har Inter Edin Dzeko på listan med 3 mål på 6 matcher men förväntas göra fler mål.