AFC Eskilstuna vs Dalkurd FF: Bästa oddsen och matchtipsen

Lördagsmatch i Eskilstuna när Dalkurd kommer på besök.På plats 4 i Superettan ligger just nu AFC Eskilstuna som samlat ihop 25 poäng efter deras 15 spelade matcher. Med 14 poäng befinner sig Dalkurd FF på plats 13 efter 15 spelade matcher.Hemmalaget är med i den jämna toppen samtidigt som gästerna kämpar på i den nedre delen av tabellen. Här ska AFC vara det starkare laget och vi spelar ettan.

Våra tips

Statistik och fakta för AFC Eskilstuna vs Dalkurd FF i Superettan

 • AFC Eskilstuna har gjort mål i 20 av de senaste 22 hemmamatcherna
 • AFC Eskilstuna har gjort mål i 18 av de senaste 20 matcherna
 • AFC Eskilstuna har vunnit 8 av sina senaste 10 hemmamatcher
 • AFC Eskilstuna har släppt in i 11 av de senaste 13 matcherna
 • AFC Eskilstuna har inte förlorat 8 av sina senaste 10 hemmamatcher
 • Dalkurd FF har inte vunnit 9 av sina senaste 10 bortamatcher
 • Dalkurd FF har släppt in i 11 av de senaste 13 matcherna
 • Dalkurd FF har släppt in i 8 av de senaste 10 bortamatcherna
 • Dalkurd FF har inte vunnit 6 av sina senaste 8 matcher
 • Dalkurd FF har förlorat 3 av sina senaste 4 matcher
 • AFC Eskilstuna har inte vunnit de senaste 5 matcherna mot Dalkurd FF i rad
 • AFC Eskilstuna har förlorat de senaste 3 matcherna mot Dalkurd FF i rad
 • AFC Eskilstuna har släppt in i de senaste 3 matcherna mot Dalkurd FF i rad

Form: AFC Eskilstuna mot Dalkurd FF

AFC hoppas på hamna på segerspåret igen.

AFC Eskilstuna har stött på blandade resultat i sina senaste tre matcher där man skrapat ihop fyra poäng. Det hela började med ett oavgjort resultat efter en 1-1-match mot IK Brage, sen plockades tre viktiga poäng i en 1-0 vinst mot Trelleborgs FF. Tyvärr kunde de inte följa upp den vinsten utan åkte på en 3-2förlust mot Östers IF i den senaste matchen.

Dalkurd FF tog äntligen en seger.

Dalkurd FF har åkt på flera besvikelser den senaste tiden. Först blev de överkörda av Brommapojkarna i en match som slutade 5-0.Örebro blev också för svåra och tog hem vinsten med 0-2, innan Dalkurd FF lyckades bryta trenden och i sin senaste match tog hem en vinst med 0-1 mot Jönköping S..

AFC Eskilstuna vs Dalkurd FF Matchhistorik

26 June 2022 ställdes dessa lag mot varandra senast. Den gången kom Dalkurd FF därifrån med en vinst i matchen som slutade 3-2.AFC Eskilstuna tar sig an Dalkurd FF med 0-2-3 i bagaget från deras senaste matcher i Superettan.Över 2,5 mål var ett vinnande spel två gånger i de senaste fem matcher mellan AFC Eskilstuna och Dalkurd FF. Båda lagen gör mål gav utdelning två gånger i dessa fem matcher.

Tabellställningar i Superettan

Enligt Superettan tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande elva poäng och nio platser. Den här omgången 16 kommer säkerligen att påverka båda lagen för resten av kampanjen. Därför kan vi inte vänta på att se AFC Eskilstuna och Dalkurd FF slåss om poängen i sin kommande sammandrabbning på lördag.

Skytteligan

Amar Muhsin är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. AFC Eskilstuna kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Dalkurd FF ställa hoppet till Ezequiel Montagna att han ska lägga till fler mål till de två han gjort de senaste sex matcherna.