GIF Sundsvall vs Varbergs BoIS FC: Bästa oddsen och matchtipsen

Formsvagt bottenmöte på NP3 Arena denna lördag.GIF Sundsvall är placerade på plats 15 i Allsvenskan med tio poäng efter 15 spelade omgångar. Varbergs BoIS FC ligger på plats 12 i tabellen med 15 poäng efter 15 spelade matcher.Tycker gästerna som får tillbaka ett gäng avstängda spelare känns lite starkare och vi spelar tvåan.

Våra tips

Statistik och fakta för GIF Sundsvall vs Varbergs BoIS FC i Allsvenskan

 • GIF Sundsvall har gjort mål i 27 av de senaste 29 hemmamatcherna
 • GIF Sundsvall har släppt in i 15 av de senaste 17 matcherna
 • GIF Sundsvall har inte vunnit 10 av sina senaste 12 matcher
 • I de senaste 3 hemmamatcherna i rad GIF Sundsvall har spelat, har båda lagen gjort mål
 • I 4 av de senaste 5 matcherna GIF Sundsvall har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Varbergs BoIS FC har inte vunnit 11 av sina senaste 13 matcher
 • Varbergs BoIS FC har inte vunnit de senaste 6 bortamatcherna i rad
 • Varbergs BoIS FC har släppt in i 9 av de senaste 10 bortamatcherna
 • Varbergs BoIS FC har förlorat 5 av sina senaste 6 bortamatcher
 • Varbergs BoIS FC har släppt in i 9 av de senaste 11 matcherna
   

Form: GIF Sundsvall mot Varbergs BoIS FC

GIF Sundsvall har problem att hitta bra resultat.

Stämningen i GIF Sundsvall är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid.Bara en enda poäng har GIF Sundsvall lyckat skrapa ihop i deras senaste tre matcher. Denna poäng kom i en match som slutade 1-1 mot IFK Värnamo, innan de blev besegrade av Häcken med 1-5. Senaste matchen blev återigen en besvikelse när Helsingborg vann med 1-0.

Varbergs BoIS FC hoppas få stopp på lidandet.

Stämningen i Varbergs BoIS FC är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid.Varbergs BoIS FC är bara en poäng ifrån att vara helt utan positiva resultat i sina senaste tre matcher. De förlorade med 3-0 mot Malmö FF innan det blev oavgjort efter en (0-0)-match mot Helsingborg. Sedan hamnade man återigen i förlustkolumnen när Hammarby besegrade dem med 0-3.

GIF Sundsvall vs Varbergs BoIS FC Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Varbergs BoIS FC och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-0.Det är lagens enda möte i serien.

Tabellställningar i Allsvenskan

Som framgår av Allsvenskan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen fem poäng. Även om GIF Sundsvall inte kommer att ha en möjlighet att komma över Varbergs BoIS FC i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Varbergs BoIS FC, som nu ligger på tolv med 15 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande lördag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Ronaldo Damus. Han är toppskytt för GIF Sundsvall, för närvarande på noll mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i tre av deras 6 senaste matcher.

Varbergs BoIS FC kommer att hoppas att Robin Simovic hittar nätet igen. Han står på två mål den här säsongen och gjorde mål i två av deras 6 senaste matcher.