Argentina vs Frankrike – Matchgenomgång, speltips, bästa oddsen

VM-final på Lusail Stadium! Ett riktigt häftigt möte väntar mellan två stora fotbollsnationer denna söndag. Kan Frankrike hantera Messi och de Argentinska fansen?

Efter Argentinas förlust mot Saudiarabien i premiären har laget växt till sig minst sagt. Samtidigt ha rman varit effektiva och haft bra utdelning med straffar. Frankrike imponerar trots att man har en rätt stor skadelista. Laget är dock fortfarande i allra högsta toppklass.

Deschamps gäng går för andra raka VM-guldet och vi tycker mycket talar för att dom löser det.

Våra tips

Argentina vs Frankrike Statistik

     
     
     

Argentina vs Frankrike Preview

Argentina form

Argentina ser starka ut inför den kommande matchen, där de hoppas på att fortsätta vara obesegrade. I deras tre senaste drabbningar vann de först mot Australien med 2-1, innan de fick oavgjort 2-2 mot Nederländerna. De var tillbaka som vinnare senast när de slog Kroatien 3-0.

Frankrike form

Frankrike är i fantastisk form inför kommande matchen efter tre raka segrar. Polen slog man med 3-1, efter det fick England känna på en 1-2-torsk. Marocko var det senaste offret efter en 2-0-vinst för Frankrike.

I sina 10 senaste matcher vann Argentina nio gånger, spelade oavgjort noll och förlorade ett gånger. Frankrike tog sex segrar, ett oavgjorda och tre förluster från sina 10 senaste på bortaplan.

Det blev över 2.5 mål i åtta av Argentina’s senaste tio matcher runt om i alla turneringar. De höll ett snitt på 3.2 mål under denna period. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.6 mål under den här perioden. Argentina gjorde minst ett mål i sina senaste 15 matcher.

Över 2.5 mål blev vinnare ett gång av de senaste tre matcherna mellan lagen. Argentina gjorde ett snitt på två mål, medan Frankrike snittade 1.33 mål. Båda lagen göra mål gick in ett gång.

Argentina har öppnat målskyttet i imponerande tio matcher av de senaste tio matcher. Överraskande nog har Frankrike endast gjort första målet i tre av de senaste tio matcherna på bortaplan. Argentina har varit pigga från start och gjort första målet inte mindre än tio gånger i sina senaste 10 matcher. Gästerna gjorde första målet i fem av sina 10 senaste på plan.

Det räcker att kolla på Lionel Messi, när man ska leta efter en anfallare i god målform. Han nätade fem gånger på slutet för Argentina i VM, medan Kylian Mbappe lyckades göra fem mål på de sex senaste för Frankrike i samma liga. Ingen tvekan att båda är ute efter nya strutar här.