Aston Villa mot Wolverhampton – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Aston Villa vs Wolverhampton Statistik

  • Aston Villa har gjort mål i 37 av de senaste 39 hemmamatcherna
  • Aston Villa har gjort mål i 29 av de senaste 31 hemmamatcherna i Premier League
  • I 9 av Aston Villas senaste 10 matcher i Premier League var antalet av mål över 2.5
  • I 8 av Aston Villas senaste 9 matcher var antalet av mål över 2.5
  • I de senaste 6 Aston Villas hemmamatcher, var antalet mål över 2.5
  • Wolverhampton Wanderers har släppt in i 28 av de senaste 30 bortamatcherna i Premier League
  • I 9 av Wolverhampton Wandererss senaste 10 bortamatcher i Premier League var antalet av mål över 2.5
  • Wolverhampton Wanderers har släppt in i 13 av de senaste 15 bortamatcherna
  • I de senaste 6 Wolverhampton Wandererss matcher, var antalet mål under 3.5
  • Wolverhampton Wanderers har vann 4 i de senaste 5 matcherna, medan gjort mindre än 2.5 mål

Aston Villa vs Wolverhampton H2H

Det slutade oavgjort när Aston Villa senast mötte Wolverhampton. Med båda som vägrade att ge sig, stod det 1-1 på resultattavlan till slut. De bästa oddsen på ett oavgjort vid full tid hos bookmakern är 4.00. Allt som allt har Wolverhampton bra resultat mot Aston Villa under tidigare säsonger med övertag på 5-3-2 inför den här matchen. Spelbolagen har Wolverhampton att vinna denna match till högsta odds på 5.00. Aston Villa vann inte någon av sina senaste 6 matcher mot Wolverhampton. Wolverhampton gjorde minst ett mål i sina 5 Premier League senaste matcher mot Aston Villa. Båda lagen hittade nät sex gånger i de senaste tio matcherna mellan Aston Villa och Wolverhampton. Bästa odds på BLGM finns hos spelbolagen till 1.57.

Under 2.5 mål satt fyra gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Aston Villa med ett snitt på ett mål, och där Wolverhampton snittade 1.3 mål i dessa. Båda lagen att inte göra mål var vinnande fyra gånger av matcherna. Det blev över 2.5 mål i åtta av Aston Villa’s senaste tio matcher runt om i alla turneringar. De höll ett snitt på 2.1 mål under denna period. Det blev över 2.5 mål i sex av besökarnas tio senaste matcher den här säsongen. I snitt gjorde de mål 1.7 gånger i dessa matcher.

Aston Villa vs Wolverhampton Preview

Aston Villa form

Aston Villa har varit med om allt i sina tre senaste matcher, vilket har gett dem fyra poäng. Mot Tottenham Hotspur gick de tomhänta i en 0-4-förlust, varefter de tog revansch i en 4-0-vinst mot Ajax. Den senaste matchen fick man dela på poängen i en 1-1-match mot West Ham United. Aston Villa har tagit 17 poäng i deras 13 matcher mot lag från den övre halvan av Premier League-tabellen. De vann fem av dessa matcher med 21 mål mot 25. Aston Villa tog bara två segrar från sex möjliga Premier League-matcher på hemmamark. I de resterande fyra matcherna spelade man oavgjort i en och förlorade tre, samtidigt som laget gjorde tio och tappade in 14 mål.

Wolverhampton form

Det är allt eller inget för Wolverhampton efter en vinst i sina tre senaste matcher. De förlorade först med 3-0 mot Newcastle United som de svarade med att slå Fulham 2-1. I deras senaste match blev det återigen en förlust efter 2-3 mot Coventry. Wolverhampton tog tolv poäng från sina 13 matcher mot lag från den övre halvan av Premier League-tabellen. De vann tre, gjorde 15 mål och släppte in 26.

Nuvarande tabellen i Premier League

Aston Villa tog fem vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade ett gånger. De fick utstå förlust i fyra under den här tiden. Wolverhampton vann fyra av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i två och förlorade fyra. Aston Villa har sett sju av sina tidigare 10 matcher på Villa Park sluta över 2.5 mål. Av dessa slutade även sex med över 3.5 mål. I nio av de 10 senaste bortamatcherna i ligan för Wolverhampton slutade det över 2.5 mål. Över 3.5 mål löste sig tre gånger.

Senaste lagnyheter

Aston Villa har gjort första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har Wolverhampton endast gjort första målet i tre av de senaste tio matcherna på bortaplan.

Det har varit en fantastisk säsong för Ollie Watkins så här långt då han gjort 16 mål. Med fem mål på sex matcher hoppas såklart Aston Villa att formen håller i mot Wolverhampton på lördag också. Plocka han som målskytt i den kommande matchen får ses som ett rimligt val.

Aston Villa har lite problem med frågetecken kring om hela sex spelare kommer till start till matchen på lördag. John McGinn kan ta en dag ledigt från Aston Villas trupp medan han väntar på att avstängningen ska löpa ut.

Boubacar Kamara, Ezri Konsa, Jhon Duran, Kortney Hause, Tyrone Mings och Emiliano Buendia finns bland de sex spelarna som saknas för Aston Villa kommande lördag.