Bournemouth vs Everton: Bästa oddsen och matchtipsen

Bournemouth vs Everton Statistik

  • AFC Bournemouth har gjort mål i 18 av de senaste 20 matcherna i Premier League
  • I 6 av de senaste 8 matcherna AFC Bournemouth har spelat i Premier League, har båda lagen gjort mål
  • AFC Bournemouth har släppt in i 11 av de senaste 13 matcherna
  • AFC Bournemouth har släppt in i 9 av de senaste 10 matcherna i Premier League
  • AFC Bournemouth har inte vunnit 8 av sina senaste 10 matcher i Premier League
  • Everton har inte vunnit de senaste 11 matcherna i rad i Premier League
  • Everton har inte vunnit 14 av sina senaste 15 matcher
  • I 12 av Evertons senaste 13 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 10 av Evertons senaste 11 bortamatcher i Premier League var antalet av mål under 3.5
  • I 10 av Evertons senaste 12 matcher var antalet av mål under 3.5

Bournemouth vs Everton H2H

Spela på Everton vinna och hålla nollan i sina senaste möten med Bournemouth hade varit ett klockrent val. Matcherna slutade med vinst 3-0 i Oktoba 2023 och 1-0 i Mei 2023. Allt som allt har Everton bra resultat mot Bournemouth under tidigare säsonger med övertag på 5-1-4 inför den här matchen. Spelbolagen har Everton att vinna denna match till högsta odds på 3.30. Bournemouth tog hem vinsten i 3 hemmamatcher mot Everton på Vitality Stadium. Everton gjorde minst ett mål i 10 av sina senaste 11 Premier League-matcher mot Bournemouth. Båda lagen hittade nät sex gånger i de senaste tio matcherna mellan Bournemouth och Everton. Bästa odds på BLGM finns hos spelbolagen till 1.61.

Över 2.5 mål gick in åtta gånger i de senaste tio matcherna mellan de här lagen. Bournemouth gjorde ett snitt på 1.7 mål, där Everton snittade 1.9 mål. Båda lagen göra mål var vinnande sex gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i fem av Bournemouth’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.8 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i tre av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 0.7 mål under den här perioden.

Bournemouth vs Everton Preview

Bournemouth form

Bournemouth ser starka ut inför den kommande matchen, där de hoppas på att fortsätta vara obesegrade. I deras tre senaste drabbningar vann de först mot Burnley med 0-2, innan de fick oavgjort 2-2 mot Sheffield United. De var tillbaka som vinnare senast när de slog Luton Town 4-3. Bournemouth tog 18 poäng från sina senaste nio möten med lag från fem, målade 19 och släppte in 15 mål. Bournemouth tog bara två segrar på de sex senaste Premier League-matcherna på hemmaplan. I de fyra övriga matcherna spelade man lika två och förlorade två, de gjorde tio och släppte in elva mål.

Everton form

Ett oavgjort resultat är det enda positiva som Everton har med sig från de tre senaste matcherna. De tog poängen efter 1-1 mot Brighton & Hove Albion, sedan kammade man noll mot West Ham United i en 1-3-match. Sist blev det mer besvikelse då Manchester United vann med 2-0. Everton tjänade tio poäng från sina fem matcher mot lag från botten sex i Premier League. De gjorde nio mål i matcherna, och släppte till fem på vägen till tre vinster. Everton tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Premier League utan seger. Det blev två oavgjord och fyra förluster, med tio insläppta och två mål framåt.

Nuvarande tabellen i Premier League

Bournemouth tog samtliga tre poäng fyra gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade tre och åkte på tre förluster under den här perioden. Everton vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort tre och förlorade fyra. Bournemouth har vunnit tre utan att släppa in mål i sina 10 senaste på Vitality Stadium.

Senaste lagnyheter

Bournemouth har gjort första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Everton har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan. Bournemouth har gjort mål i 6 raka hemmamöten med Everton.

Det är en fantastisk säsong för Vitality Stadium, som just nu har 15 ligamål på sitt konto så här långt. Bournemouth kommer förlita sig på hans tjänster för att sänka Everton.

Bournemouth kan ha upp till fem spelare på skadelistan inför deras hemmamatch mot Everton den på lördag.

James Hill, Max Aarons, Darren Randolph, Tyler Adams och Ryan Fredericks finns bland de fem spelarna som saknas för Bournemouth på lördag.

Bland spelarna som saknas för gästerna Everton, är Dominic Calvert-Lewin borta på grund av för många varningar.

Några av de fem som kommer att befinna sig på sidlinjen är Ben Godfrey, Abdoulaye Doucoure, Arnaut Danjuma, Andre Gomes och Dele Alli.