Atletico Madrid mot Real Betis – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Atletico Madrid tar emot Real Betis för en match i La Liga på söndag på Civitas Metropolitano. Atletico Madrid är favoriter hos spelbolagen mot Real Betis, trots den bleka formen. Det ska bli intressant att se hur mycket underdogsen Real Betis kan pressa favoriterna på Civitas Metropolitano på söndag.

Rankade som nummer 4 i La Liga, har Atletico Madrid så här långt plockat 52 poäng den här säsongen, medan Real Betis har samlat ihop 42 poäng. Detta placerar dem som nummer 6 efter 26 omgångar.

Både Atletico Madrid och Real Betis siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte på söndag. De dåliga resultaten i de senaste La Liga-omgångarna har säkert sänkt självförtroendet i Atletico Madrid. En vinst på söndag mot Real Betis skulle vara nyckeln till att hamna på rätt spår igen.

Atletico Madrid vs Real Betis Statistik

  • Atletico Madrid har inte förlorat de senaste 24 hemmamatcherna i rad i La Liga
  • Atletico Madrid har inte förlorat 37 av sina senaste 39 hemmamatcher
  • Atletico Madrid har vunnit 21 av sina senaste 22 hemmamatcher i La Liga
  • Atletico Madrid har gjort mål på de senaste 24 hemmamatcherna i La Liga
  • Atletico Madrid har vunnit 17 av sina senaste 19 hemmamatcher
  • I 19 av Real Betiss senaste 21 matcher i La Liga var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 10 Real Betiss bortamatcher, var antalet mål under 3.5
  • Real Betis har inte förlorat 19 av sina senaste 21 matcher i La Liga
  • I 13 av Real Betiss senaste 15 bortamatcher i La Liga var antalet av mål under 3.5
  • I 8 av Real Betiss senaste 9 bortamatcher i La Liga var antalet av mål under 2.5

Atletico Madrid vs Real Betis Preview

Atletico Madrid form

Ett oavgjort resultat är det bästa som Atletico Madrid har att visa från sina tre senaste matcher, där de åkte på förlust 1-0 motInter. Ett 2-2-kryss mot Almeria följt av en ny förlust, 3-0 mot Athletic Bilbao. Atletico Madrid plockade fem poäng på sina senaste sex matcher mot lag från topp 6. De tog ett vinster, med sju mål gjorda och släppt in nio. Atletico Madrid har varit i stark form på Civitas Metropolitano, där man vunnit fem av sina sex senaste La Liga-matcher. De fortsatte vara obesegrade efter ytterligare ett oavgjort resultat. Totalt gjorde man 15 mål och släppte in fem.

Real Betis form

Real Betis ctog fem poäng i de tre senaste matcherna, vilket startade med ett 0-0-kryss mot Deportivo Alaves. Det följdes upp med ytterligare ett oavgjort resultat mot Dinamo Zagreb, den här gången 1-1, tillsist utklassade man Athletic Bilbao med 3-1. Från sina sju senaste matcher mot lag från topp 6 tog Real Betis sex poäng och ett segrar. De släppte in 16 mål samtidigt som man gjorde nio. I sina sex senaste bortamatcher i La Liga, tog Real Betis två vinster, medan man spelade lika i tre draws och åkte på en defeat förluster. Man hade en målskillnad på tre insläppta och gjorde fem mål framåt.

Atletico Madrid vs Real Betis H2H

Spela på kryss skulle gett dig en bra vinst senast när Atletico Madrid mötte Real Betis. De delade på poängen i en 0-0-match, där inget av lagen lyckades utnyttja övertaget. Atletico Madrid har generellt sätt lätt mot Real Betis, med historisk statistik på 7-2-1 inför kommande möte. Bästa odds på hemmavinst hos spelbolagen är 1.57. Atletico Madrid vann 7 av de senaste 9 mötena med Real Betis. Atletico Madrid gjorde minst ett mål i 8 av sina 9 senaste matcher i La Liga mot Real Betis. Åtminstone ett av lagen lyckades hålla nollan sex gånger i de senaste tio matcher mellan Real Betis och Atletico Madrid. Odds på båda lagen inte göra mål finns som bäst till 1.95 hos spelbolagen.

Över 2.5 mål blev vinnare fyra gånger av de senaste tio matcherna mellan lagen. Atletico Madrid gjorde ett snitt på 1.5 mål, medan Real Betis snittade 0.5 mål. Båda lagen göra mål gick in fyra gånger. Över 2.5 mål gjordes i fyra av Atletico Madrid’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.3 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i två av de senaste tio matcherna som Real Betis spelade runt om i alla tävlingar den här säsongen. De gjorde 1.1 mål i snitt under den här tiden.

Nuvarande tabellen i La Liga

Atletico Madrid tog blygsamma åtta segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i ett av matcherna, medan det blev ett förluster. Real Betis vann tre av de 10 senaste och spelade oavgjort fyra samt förlorade tre av matcherna under denna period. Atletico Madrid har sett sju av sina tidigare 10 matcher på Civitas Metropolitano sluta över 2.5 mål. Av dessa slutade även tre med över 3.5 mål. I två av de 10 senaste bortamatcherna i ligan för Real Betis slutade det över 2.5 mål. Över 3.5 mål löste sig ett gånger.

Senaste lagnyheter

Atletico Madrid har gjort mål först i imponerande nio matcherna av senaste tio på hemmaplan. Real Betis har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Atletico Madrid har gjort mål i 5 raka hemmamöten med Real Betis.

Det är en fantastisk säsong för Civitas Metropolitano, som just nu har 13 ligamål på sitt konto så här långt. Atletico Madrid kommer förlita sig på hans tjänster för att sänka Real Betis.

Atletico Madrid kan ha upp till sex spelare på skadelistan inför deras hemmamatch mot Real Betis den kommande söndag.

Alvaro Morata, Jose Gimenez, Cesar Azpilicueta, Marcos Paulo, Thomas Lemar och Vitolo finns bland de sex spelarna som saknas för Atletico Madrid kommande söndag.

Några av de fem som kommer att befinna sig på sidlinjen är Isco, Ayoze Perez, Guido Rodriguez, Youssouf Sabaly och Marc Bartra.