Sheffield United vs Arsenal: Bästa oddsen och matchtipsen

Sheffield United tar emot Arsenal för en match i Premier League kommande måndag på Bramall Lane. Arsenal är ute efter att befästa sin plats bland de fyra bästa i Premier League, när dom kliver upp mot Sheffield United för match kommande måndag. Sheffield United har utan tvekan möjlighet att skrälla, men en seger för Arsenal är såklart det mest troliga.

Två platser bakom ligaledarna finns Arsenal med 58 poäng från 26 omgångar, medan Sheffield United löst 13 poäng. De rankas just nu som nummer 20 i Premier League-tabellen.

Både Sheffield United och Arsenal siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte kommande måndag. Sheffield United jagar revansch efter den tunga förlusten i det senaste mötet med Arsenal, men oddsen är inte på deras sida. Deras kommande fajt är en tuff utmaning för Sheffield United, som möter Arsenal i sin ständiga kamp för att undvika nedflyttning. De borde vara motiverade till att skrälla här mot en så pass tuff motståndare som Arsenal.

Sheffield United vs Arsenal Statistik

  • Sheffield United har släppt in i 30 av de senaste 32 matcherna
  • Sheffield United har släppt in i 24 av de senaste 25 matcherna i Premier League
  • I 12 av Sheffield Uniteds senaste 14 hemmamatcher var antalet av mål över 2.5
  • I de senaste 7 Sheffield Uniteds matcher, var antalet mål över 3.5
  • Sheffield United har inte vunnit 15 av sina senaste 17 hemmamatcher
  • Arsenal har gjort mål i 20 av de senaste 22 bortamatcherna
  • Arsenal har vann de senaste 5 matcherna, och totalt antal mål var över 2.5
  • Arsenal har vann de senaste 5 matcherna på rad medan de gjort mer än 1.5 mål
  • Arsenal har vann de senaste 5 matcherna i Premier League, och totalt antal mål var över 2.5
  • Arsenal har vann de senaste 5 matcherna på rad i Premier League medan de gjort mer än 1.5 mål

Sheffield United vs Arsenal Preview

Sheffield United form

Sheffield United har varit bleka i sina tre senaste matcher, även om de öppnade med en 1-3-seger mot Luton Town. De kunde ej följa upp lika bra och förlorade med 0-5 mot Brighton & Hove Albion, för att senast återigen bjuda bort alla poäng efter 1-0-förlust mot Wolverhampton Wanderers. Sheffield United löste endast en seger av sex försök så här långt på Bramall Lane i Premier League. De kryssade en och förlorade fyra av dessa möten där de gjorde fem och släppte in 17 mål.

Arsenal form

Resultaten har varit upp och ner för Arsenal, som vann mot Burnley med 0-5. Det följdes upp med en tung förlust med 1-0 mot FC Porto och nu senast en 4-1-vinst mot Newcastle United. Arsenal tog åtta segrar och 24 poäng i tidigare sex mötena med lagen från botten sex i Premier League, de gjorde 23 mål samtidigt som de släppte in sex.

Sheffield United vs Arsenal H2H

Spela på Arsenal vinna och hålla nollan i sina senaste möten med Sheffield United hade varit ett klockrent val. Matcherna slutade med vinst 5-0 i Oktoba 2023 och 3-0 i Aprili 2021. Försöka välja en vinnare från senaste H2H är en tuff uppgift då inget lag övertygat mot sina motståndare helt. Arsenal vann sju av de senaste tio matcherna, medan Sheffield United tog två vinster i dessa tio matcher. Spelbolagen har Arsenal att vinna denna match till bästa odds på 1.20. Arsenal vann de senaste 4 matcherna mot Sheffield United. Arsenal gjorde minst ett mål i 7 av sina senaste 8 Premier League-matcher mot Sheffield United. I två av de senaste sju matcher mellan Sheffield United och Arsenal gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare fyra gånger av de senaste sju matcherna mellan lagen. Sheffield United gjorde ett snitt på 0.56 mål, medan Arsenal snittade två mål. Båda lagen göra mål gick in två gånger. Över 2.5 mål gjordes i åtta av Sheffield United’s tio senaste hemmamatcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.5 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sju av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 2.6 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Premier League

Sheffield United tog blygsamma två segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i ett av matcherna, medan det blev sju förluster. Arsenal vann fem av de 10 senaste och spelade oavgjort två samt förlorade tre av matcherna under denna period. Målen flödar just nu för Sheffield United på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sex av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till fem gånger för Arsenal i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Överraskande nog har Sheffield United bara gjort första målet i tre matcher av de senaste tio matcherna. Arsenal gjorde första målet i sju gånger i de senaste tio matcherna.

Det har varit en underbar säsong för Bukayo Saka så här långt med 13 mål totalt i samtliga tävlingar. På de sex senaste matcherna har han gjort sju mål och det råder ingen tvekan att Arsenal vill att den formen ska hålla i mot Sheffield United kommande måndag.

Sheffield United har lite problem med frågetecken kring om hela sex spelare kommer till start till matchen kommande måndag. Med två spelare avstängda, måste Sheffield United justera sin laguppställning, eftersom Mason Holgate och Oliver McBurnie får ta ledigt..

Oliver McBurnie, Ivo Grbic, George Baldock, Chris Basham, John Egan och Daniel Jebbison finns bland de sex spelarna som saknas för Sheffield United kommande måndag.

Några av de sex som kommer att befinna sig på sidlinjen är Emile Smith Rowe, Oleksandr Zinchenko, Gabriel Jesus, Fabio Vieira, Thomas Partey och Jurrien Timber.