Atletico Madrid vs Getafe bästa odds och matchtips

Toppen mot botten när Atletico Madrid möter Getafe för en match i La Liga kommande lördag. Efter 21 spelade matcher är Atletico Madrid rankade som nummer 4 i La Liga med 36 poäng. Det ger en skillnad på 11 poäng till Getafe, som ligger på plats 15 i tabellen med 25 poäng. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Atletico Madrid. De skulle dock kunna skrälla mot Getafe.

Våra tips

Statistik och fakta för Atletico Madrid vs Getafe i La Liga

 • Atletico Madrid har släppt in i 11 av de senaste 13 matcherna
 • Atletico Madrid har gjort mål i 9 av de senaste 10 hemmamatcherna
 • I 3 av de senaste 4 matcherna Atletico Madrid har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Getafe har inte vunnit 12 av 13 av deras senaste bortamatcher
 • Getafe har inte förlorat 10 av 12 av deras senaste matcher
 • Getafe har inte gjort mål i de senaste 3 bortamatcherna i rad
 • Atletico Madrid har inte förlorat de senaste 18 matcherna mot Getafe i rad
 • I 25 av de senaste 27 av Atletico Madrids matcher mot Getafe var antalet mål under 3.5
 • Atletico Madrid har vunnit de senaste 10 hemmamatcherna mot Getafe i rad
 • I 15 av de senaste 17 av Atletico Madrids matcher mot Getafe var antalet mål under 2.5
 • Atletico Madrid har gjort mål i 19 av de senaste 21 matcherna mot Getafe

Form: Atletico Madrid mot Getafe

Atletico Madrid letar efter mer

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Atletico Madrid de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Atletico Madrid har åkt på flera besvikelser den senaste tiden. Först blev de överkörda av Athletic Bilbao i en match som slutade 2-1.Real Sociedad blev också för svåra och tog hem vinsten med 2-0, innan Atletico Madrid lyckades bryta trenden och i sin senaste match tog hem en vinst med 3-2 mot Valencia.

Getafe fortsätter trumma på

Getafe hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Getafe ser ut att vara i bra form inför deras kommande match då de siktar på att förlänga sin obesegrade trend. I deras senaste tre matcher vann de först mot Granada med siffrorna 4-2. Därefter blev det oavgjort efter en (0-0)-match mot Real Sociedad. De tog sig sedan tillbaka till vinstkolumnen när de besegrade Levante med 3-0.

Även om Atletico Madrid är favorittippade av spelbolagen har de uppenbarligen varit lite medelmåttiga på sistone och Getafe kommer att tro att de har goda chanser.

Atletico Madrid vs Getafe Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Atletico Madrid med sig 3 poäng därifrån i en 2-1-seger. Atletico Madrid tar sig an Getafe med 9-1-0 i bagaget från deras senaste matcher i La Liga. 1 gånger i den senaste 10 matcher mellan Atletico Madrid och Getafe blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet 1 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i La Liga

Om man tittar på den nuvarande La Liga-ställningen så skiljer Atletico Madrid och Getafe för närvarande i 11 poäng och 11 placeringar. Atletico Madrid kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Getafe på lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Getafe är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Atletico Madrid och Getafe kommer att sluta.

Skytteligan

Angel Correa är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Atletico Madrid kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Getafe ställa hoppet till Enes Unal att han ska lägga till fler mål till de 4 han gjort de senaste sex matcherna.