Barcelona vs Osasuna: Bästa oddsen och matchtipsen

Övre halvan mot den undre när Barcelona förbereder sig för att möta Osasuna i La Liga. På plats nummer 3 i La Liga har Barcelona spelat ihop 48 poäng efter 26 matcher. Med 35 poäng befinner sig Osasuna på plats 11 i tabellen med 26 spelade matcher. Barcelona går in i matchen mot Osasuna på söndag i hopp om att slå sina motståndare i La Liga.

Våra tips

Statistik och fakta för Barcelona vs Osasuna i La Liga

  • Barcelona har gjort mål i de senaste 17 matcherna i rad
  • I 10 av de senaste 12 matcherna Barcelona har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Barcelona har inte förlorat 13 av 15 av deras senaste matcher
  • Barcelona har vunnit de senaste 4 matcherna i rad
  • Barcelona har släppt in i 10 av de senaste 12 matcherna
  • Barcelona har vunnit 11 av de 13 senaste hemmamatcherna mot Osasuna
  • I 11 av de senaste 13 av Barcelonas matcher mot Osasuna var antalet mål över 2.5
  • Barcelona har inte förlorat 15 av de 17 senaste matcherna mot Osasuna
  • Barcelona har gjort mål i 18 av de senaste 20 matcherna mot Osasuna
  • I 16 av de senaste 17 av Barcelonas matcher mot Osasuna var antalet mål över 1.5

Form: Barcelona mot Osasuna

Barcelona huvudfokus

Barcelona hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Barcelona ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter några riktigt bra resultat i de senaste tre matcherna då man också lyckades samlade på sig sju poäng. Segertåget började med vinster med 4-0 och 2-1 mot Athletic Bilbao respektive Elche. Vinstsviten stoppades dock sedan av Galatasaray, som fick med sig ett 0-0-resultat och lagen fick därmed en poäng vardera den gången.

Osasuna fortsätter trumma på

Osasuna hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Osasuna har åkt på flera besvikelser den senaste tiden. Först blev de överkörda av Atletico Madrid i en match som slutade 0-3.Real Sociedad blev också för svåra och tog hem vinsten med 1-0, innan Osasuna lyckades bryta trenden och i sin senaste match tog hem en vinst med 1-0 mot Villarreal.

I en match mellan dessa två till synes jämlika lag, med båda i samma form, kan hemmafördelen bli den avgörande faktorn. En seger för Barcelona till odds 1.38 ser ut att vara det bästa alternativet kommande söndag.

Barcelona vs Osasuna Matchhistorik

Senast lagen möttes fick vi inte se någon vinnare. Lagen delade nämligen poängen i en 2-2-match som spelades 12 december 2021. Barcelona går in i matchen mot Osasuna med 6-3-1 i bagaget från deras senaste 10 matcher i La Liga. 8 gånger i den senaste 10 matcher mellan Barcelona och Osasuna blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i La Liga

Som framgår av La Liga-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 13 poäng. Även om Osasuna inte kommer att ha någon att ta sig förbi Barcelona i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Barcelona, som nu är nummer 3 med 48 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen på söndag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Memphis Depay. Han är toppskytt för Barcelona, för närvarande på 10 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 2 av deras 6 senaste matcher.

Osasuna kommer att hoppas att Kike hittar nätet igen. Han står på 5 mål den här säsongen och gjorde mål i 2 av deras 6 senaste matcher.