Bosnien-Hercegovina vs Ukraina: Bästa oddsen och matchtipsen

Bosnien-Hercegovina vs Ukraina Statistik

Statistik och fakta för Bosnien-Hercegovina

  • Bosnia-Herzegovina har förlorat i 3 av de senaste 3 matcher;
  • Bosnia-Herzegovina har förlorat i 4 av de senaste 5 matcher;
  • Bosnia-Herzegovina släppte in i 9 av de senaste 11 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Bosnia-Herzegovinas senaste 4 av 6 matcher.

Statistik och fakta för Ukraina

  • Ukraine är obesegrade i 3 av de senaste 3 matcher;
  • Ukraine är obesegrade i 7 av de senaste 8 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Ukraines senaste 4 av 6 matcher;
  • Ukraine nätade i 7 av de senaste 9 matcher.

Bosnien-Hercegovina vs Ukraina Preview

Bosnien-Hercegovina har fått utstå en tuff period på slutet. De besegrades med 0-5 av Portugal, innan Luxemburg fick med sig en 4-1-seger. En tredje förlust kom mot Slovakien, som vann med 1-2. Bosnien-Hercegovina tog endast två vinster ifrån de sex senaste landskamperna. I de resterande fick man oavgjort noll och förlust tre, där man gjorde sju och släppte in tio mål.

Ukraina ser väl lämpade ut att ta sig an vilken motståndare som, Då de tog 7 poäng på de tre senaste matcherna. De vann med 2-0 och 1-3 mot North Macedonia och Malta. Den vinnande trenden tog slut när Italien löste ett 0-0-kryss. Ukraina vann hälften av sina senaste landskamper, där man även såg en oavgjort och fick utstå två förluster. De gjorde 15 mål medan man släppte in tio.

Bosnien-Hercegovina vs Ukraina H2H

Senast nationerna ställdes mot varandra sprang Ukraina iväg med en 2-0-seger. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Bosnien-Hercegovina tog noll wins i sina senaste två matcher mot Ukraina. De sistnämnda lyckades ta en vinst i dessa två möten mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 3.75.

Båda lagen gjorde mål ett gång i de senaste två matcherna mellan Bosnien-Hercegovina och Ukraina.

Bosnien-Hercegovina vs Ukraina – Skytteligan

Bosnien-Hercegovina vs Ukraina Speltips

Trots att han bara gjort ett mål i sina senaste UEFA Nations League-matcher, hoppas Bosnien-Hercegovina fortfarande det ska släppa för Miroslav Stevanovic. Medan Ukraina sätter hoppet till Oleksandr Karavaev att klarav av hemmaförsvaret och dubbla sin målskörd från de senaste UEFA Nations League-matcherna.

Bosnien-Hercegovina vann sex av sina 10 hemmamatcher i alla turneringar, samtidigt som man förlorade fyra gånger. Ukraina vann fem av sina 10 senaste bortamatcher, med ett oavgjorda och fyra förluster också. Båda lagen gjorde mål i fem av de 10 senaste matcherna för Bosnien-Hercegovina. Båda lagen hittade även nät sju gånger i de senaste 10 matcherna för Ukraina.

Över 2.5 mål gjordes i sex av Bosnien-Hercegovina’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 0.9 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.4 mål under den här perioden.