Inter mot SSC Napoli – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Inter vs SSC Napoli Statistik

  • Inter har gjort mål på de senaste 35 matcherna i Serie A
  • Inter har gjort mål i 53 av de senaste 55 matcherna
  • Inter har inte förlorat 39 av sina senaste 41 matcher
  • Inter har inte förlorat de senaste 21 matcherna i rad i Serie A
  • Inter har vunnit de senaste 12 matcherna i rad
  • I 17 av SSC Napolis senaste 18 matcher i Serie A var antalet av mål under 3.5
  • I 18 av SSC Napolis senaste 20 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 6 matcherna i rad SSC Napoli har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I de senaste 5 matcherna i rad SSC Napoli har spelat i Serie A, har båda lagen gjort mål
  • SSC Napoli har släppt in i 15 av de senaste 17 matcherna i Serie A

Inter vs SSC Napoli H2H

Senast lagen mötte varandra gick Inter av planen som 0-3-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift kommande söndag. Inter har läst av SSC Napoli hyggligt på slutet med en fördel på 6-2-2 i resultat. De går in i det här mötet med mycket fina minnen från den senaste matchen där Inter knep en 3-0-seger. Spelbolagen har värdarna att vinna denna match till 1.61. SSC Napoli har bara kunnat vinna en gång av de 10 senaste mötena mot Inter. Inter lyckades göra minst ett mål i sina 11 senaste möten i Serie A mot SSC Napoli. I de senaste tio matcher mellan Inter och SSC Napoli blev över 2.5 mål vinnare fem gånger. Odds på minst tre mål här ligger på 1.73 hos spelbolagen.

Det blev över 2.5 mål fem gånger i de senaste tio matcher mellan lagen. Inter gjorde i snitt 1.7 mål, medan SSC Napoli snittade 1.2 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel sex gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i sex av Inter’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 2.3 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.5 mål under den här perioden.

Inter vs SSC Napoli Preview

Inter form

Inter är ute efter att studsa tillbaka på vinnarspåret igen. I de tre senaste matcherna slog de först Genoa med 2-1, innan det blev det seger mot Bologna med 0-1. Segersviten tog slut senast mot Atletico Madrid, som vann med 2-1 Inter vann 13 matcher, gjorde 38 mål och släppte in åtta i sina senaste 15 matcher mot lag från den övre halvan av Serie A-tabellen. Detta gav dem 41 poäng. Inter har inte varit annat än helt fantastiska på sin hemmaplan i de sex senaste Serie A-matcherna. De tog maximala 18 poäng, gjorde 15 mål medan man släppte in två. Det är såklart mest poäng hittills av samtliga lag i Serie A i de sex senaste omgångarna.

SSC Napoli form

SSC Napoli har varit inkonsekventa i sina tre senaste matcher, vilket gav dem fyra poäng. De tog en 2-1-seger mot Juventus, innan man kryssade 1-1 motTorino. Den lilla streaken avslutades när Barcelona blev för svåra i en 3-1-förlust för SSC Napoli. SSC Napoli tog tio poäng från sina tolv matcher mot lag från den övre halvan av Serie A-tabellen. De vann två, gjorde åtta mål och släppte in 16. SSC Napoli har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Serie A. Man spelade oavgjort två och förlorade tre samtidigt som laget släppte in åtta och gjorde sju mål.

Nuvarande tabellen i Serie A

Inter har varit ganska skrämmande på hemmaplan och vunnit åtta av sina 10 senaste matcher, medan man spelade oavgjort ett och förlorade ett av dessa matcher. SSC Napoli vann två av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort två av dem och förlorade sex. Inter känner sig nog optimistiska till att göra mål kommande söndag mot SSC Napoli som bara lyckats hålla nollan en gång i de 10 senaste bortamatcherna. Värdarna kämpade i sin tur till sig sju hållna nollor i sina 10 senaste på hemmaplan.

Senaste lagnyheter

Inter har öppnat målskyttet i imponerande nio matcher av de senaste tio matcher. Överraskande nog har SSC Napoli endast gjort första målet i två av de senaste tio matcherna på bortaplan. Båda lagen har gjort mål i 5 raka SSC Napoli-matcher. Inter har gjort mål i 11 raka ligamatcher mot SSC Napoli.

Det är svårt att inte titta på Victor Osimhen, när man letar efter en målskytt, då han är i fantastisk form. Han nätade fyra i de senaste Serie A-matcherna för SSC Napoli, med totalt elva gjorda mål denna Serie A-säsong. Med fyra mål på slutet för Inter i Serie A, är även Lautaro Martinez en spelare att hålla koll på.

I skrivande stund ser det ut som att endast två spelare ej är tillgängliga för Inter, när de förbereder sig för den kommande matchen.

Francesco Acerbi och Juan Cuadrado finns bland de två spelarna som saknas för Inter på söndag.

Victor Osimhen kommer inte att följa med SSC Napoli denna gång, då de måste rehabba en skada.