Bournemouth vs Manchester City: Bästa oddsen och matchtipsen

Priserna från spelbolagen återspeglar hur mycket de förväntar sig att Manchester City drar ifrån med 3 nya poäng kommande lördag. De möter ett Bournemouth i Premier League och de sistnämnda bör få det tufft då Manchester City behöver plocka viktiga poäng.

En blick på Premier League-tabellen visar att den nuvarande skillnaden mellan lagen är 31 poäng 15 platser. En plats bakom ligaledarna finns Manchester City med 52 poäng efter 24 omgångar, medan Bournemouth har plockat 21 poäng och rankas som nummer 17 i Premier League.

Med 3 förluster i de senaste 6 matcherna, kan stämningen i Bournemouth-lägret bli mycket bättre. De måste höja sitt spel ordentligt eller förbereda sig på ett nytt svagt resultat, när de möter Manchester City på hemmaplan.

Statistik och fakta för Bournemouth vs Manchester City i Premier League

  • Bournemouth har släppt in i 16 av de senaste 18 matcherna
  • I 10 av Bournemouths senaste 11 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 8 av Bournemouths senaste 10 matcher var antalet av mål under 2.5
  • Bournemouth har inte vunnit 9 av sina senaste 10 matcher
  • I de senaste 3 hemmamatcherna i rad Bournemouth har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Manchester City har gjort mål i 18 av de senaste 20 matcherna
  • I 10 av Manchester Citys senaste 12 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 3 matcherna i rad Manchester City har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Manchester City har inte förlorat 6 av sina senaste 7 matcher
  • Manchester City har vunnit 5 av sina senaste 7 matcher

Bournemouth vs Manchester City Preview

Bournemouth form

Bournemouth har varit med om allt i sina tre senaste matcher, vilket har gett dem 4 poäng. Först blev det förlust med 1-0 mot Brighton, innan man plockade upp ett 1-1-resultat mot Newcastle. I den senaste matchen blev det vinst 0-1 mot Wolves. Bournemouth löste endast en seger av sex försök så här långt på Bournemouth:s stadion i Premier League. De kryssade två och förlorade tre av dessa möten där de gjorde sju och släppte in åtta mål.

Manchester City form

Manchester City ser solida ut just nu efter tre raka utan förlust. De lade grunden genom att slå Arsenal med 1-3, efter blev det poäng i en 1-1-match mot Nottingham Forest. I den senaste matchen fick man återigen dela på poängen genom 1-1 mot RB Leipzig. Manchester City har dominerat i sina tidigare sju matcher mot lag från botten sex. De plockade fler poäng mot lågt rankade motståndare än något annat topplag den här säsongen. De samlade ihop sex segrar, 19 poäng, samtidigt som de gjorde 20 och släppte in två mål.

Bournemouth vs Manchester City H2H

Supportrarna hoppas på en minst lika spännande match som senast Bournemouth spelade mot Manchester City. den slutade 4-0 och var en riktigt bra match. Manchester City trivs att möta Bournemouth då de vunnit tio av de senaste tio mötenas. Dock gjorde de sistnämnda en bra insats när de senast vann med 4-0 när lagen möttes. Spelbolagen har Manchester City att vinna denna match till bästa pris på 1.28. Manchester City är spända inför den kommande matchen mot Bournemouth, som de slog i de senaste 11 mötena. De senaste 3 Premier League mötena mellan Bournemouth och Manchester City slutade med över 2.5 mål. Punters tittar förmodligen inte efter båda lagen göra mål när Manchester City besöker Bournemouth. Minst ett lag lyckades hålla nollan sex gånger i de senaste tio matcherna. Oddsen på att båda lagen inte ska göra mål ligger på 1.80 hos spelbolagen.

Över 3.5 mål gjordes sex gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Bournemouth gjorde ett snitt på 0.4 mål, och där Manchester City snittade 2.9 mål. Båda lagen göra mål var vinnande fyra gånger i dessa matcher. Över 2.5 mål gjordes i två av Bournemouth’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 0.5 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.7 mål under den här perioden.

Tabellställningar i Premier League

Manchester City vann och höll nollan två gånger i sina 10 senaste bortamatcher.

Senaste lagnyheter

Bournemouth gjorde första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Manchester City gjorde första målet i sju matcher av de senaste tio på hemmaplan. Manchester City har gjort mål i 5 raka möten med Bournemouth när man spelat på bortaplan.

Trots att han bara gjort ett mål på senaste tiden är Marcos Senesi en av spelarna från Bournemouth som förväntas göra mål snart igen. På samma sätt har Manchester City Erling Braut Haaland på listan över noll mål i denna säsong, men förväntas göra fler mål.

Bournemouth kan ha upp till sex spelare på skadelistan inför deras hemmamatch mot Manchester City den kommande lördag. Det är ingen mening att Adam Smith kommer till Bournemouths omklädningsrum, eftersom han är avstängd.

Junior Stanislas, Ryan Fredericks, Marcus Tavernier, Neto och David Brooks finns bland de fem spelarna som saknas för Bournemouth kommande lördag.

Manchester City kommer till exempel inte kunna använda sig av Benjamin Mendy eftersom han är avstängd efter att ha dragit på sig för många kort.

Några av de tre som kommer att befinna sig på sidlinjen är Jack Grealish, Ruben Dias och Julian Alvarez.