Bournemouth vs Wolves: Bästa oddsen och matchtipsen

Bournemouth tar emot Wolves i omgång 5 av Premier League vid Vitality Stadium på onsdag.På plats 17 hittar vi Bournemouth som samlat ihop tre poäng efter deras fyra spelade matcher. Med två poäng befinner sig Wolves på plats 19. Enligt tabellen är det två jämna lag som möts men vi tycker gästerna varit värda mer så här långt och tror laget tar den första segern för säsongen nu.

Statistik och fakta för Bournemouth vs Wolves i Premier League

 • Bournemouth har förlorat 6 av sina senaste 8 matcher
 • Bournemouth har släppt in i 8 av de senaste 9 matcherna
 • Bournemouth har inte vunnit 6 av sina senaste 8 matcher
 • Bournemouth har förlorat 3 av sina senaste 4 hemmamatcher
 • Bournemouth har gjort mål i 6 av de senaste 8 hemmamatcherna
 • Wolves har gjort mål i 13 av de senaste 15 matcherna
 • I 6 av de senaste 8 matcherna Wolves har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Wolves har inte vunnit 9 av sina senaste 11 bortamatcher
 • Wolves har inte vunnit 7 av sina senaste 8 matcher
 • Wolves har gjort mål i 8 av de senaste 9 bortamatcherna
 • I de senaste 4 av Bournemouths matcher mot Wolves var antalet mål under 3.5
 • Bournemouth har inte vunnit de senaste 4 matcherna mot Wolves i rad
 • Bournemouth har släppt in i de senaste 4 matcherna mot Wolves i rad
 • Bournemouth har förlorat 3 av de 4 senaste matcherna mot Wolves
 • I 3 av de senaste 4 av Bournemouths matcher mot Wolves var antalet mål under 2.5

Form: Bournemouth mot Wolves

Bournemouth har stora problem.

Bournemouth tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig.Bournemouth är bara en poäng ifrån att vara helt utan positiva resultat i sina senaste tre matcher. De förlorade med 0-3 mot Arsenal innan det blev oavgjort efter en (2-2)-match mot Norwich. Sedan hamnade man återigen i förlustkolumnen när Liverpool besegrade dem med 9-0.

Wolves väntar på segern.

Stämningen i Wolves är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid.Det har varit både högt och lågt för Wolves den senaste tiden, vilket resulterat i fyra poäng. Mot Tottenham fick de åka hem tomhänta med en 1-0-förlust vilket man dock revanscherade sig med efter en 2-1-vinst mot Preston. Den senaste matchen blev det delad poäng efter ett oavgjort resultat i en 1-1-match mot Newcastle.

Bournemouth vs Wolves Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Wolves och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 1-0.Bournemouth tar sig an Wolves med 0-1-3 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League.

Tabellställningar i Premier League

Efter en titt på Premier League-tabellen kan man dra slutsatsen att följande match kommer att bli avgörande för lagen eftersom det bara finns ett poäng mellan dem. Detta innebär att i ligamatch nummer 5 för Wolves den här säsongen, kommer gästerna att ha en möjlighet att komma ikapp Bournemouth eller till och med komma över dem i tabellen. Bournemouth, som nu är nummer 17 med tre poäng, kommer säkerligen att försöka dra nytta av hemmaplan och studsa längre bort från sina motståndare. Matchen kommande onsdag är säkerligen något att vara spänd på.

Skytteligan

Skytteligatabellen från de senaste sex matcherna i Premier League visar att Bournemouth ställer hoppet till Dominic Solanke när det gäller målskyttet i kommande match. Å andra sidan är Ruben Neves en av de mest avgörande spelarna i Wolves den senaste tiden. Båda spelarna kommer att vara svåra att stoppa kommande onsdag.

Senaste lagnyheter

Bournemouth kan ha upp till sex spelare på skadelistan inför deras hemmamatch mot Wolves den på onsdag.

Ben Pearson, Lloyd Kelly, David Brooks, Junior Stanislas, Joe Rothwell och Ryan Fredericks finns bland de sex spelarna som saknas för Bournemouth på onsdag.

Några av de två som kommer att befinna sig på sidlinjen är Willy Boly och Chiquinho.