Arsenal vs Aston Villa: Bästa oddsen och matchtipsen

Övre halvan mot den undre när The Gunners förbereder sig för att möta Aston Villa i Premier League.Arsenal är placerade på plats 1 i Premier League med full pott efter fyra spelade omgångar. Aston Villa ligger på plats 15 i tabellen med tre poäng efter fyra spelade matcher. Hemmalaget stora favoriter och vi lockas inte av oddsen där utan satsar på målspel. Att båda hittar nät känns helt rätt här och synas.

Statistik och fakta för Arsenal vs Aston Villa i Premier League

 • Arsenal har vunnit de senaste 10 matcherna i rad
 • Arsenal har inte förlorat de senaste 10 matcherna i rad
 • Arsenal har gjort mål på de senaste 10 matcherna
 • Arsenal har vunnit de senaste 7 hemmamatcherna i rad
 • Arsenal har inte förlorat 11 av sina senaste 13 hemmamatcher
 • Aston Villa har gjort mål i 14 av de senaste 16 matcherna
 • Aston Villa har gjort mål i 12 av de senaste 14 bortamatcherna
 • Aston Villa har släppt in på de senaste 7 matcherna
 • I 4 av de senaste 5 bortamatcherna Aston Villa har spelat, har båda lagen gjort mål
 • I 5 av de senaste 7 matcherna Aston Villa har spelat, har båda lagen gjort mål
 • I de senaste 10 av Arsenals hemmamatcher mot Aston Villa var antalet mål över 2.5
 • Arsenal har gjort mål i 17 av de senaste 19 hemmamatcherna mot Aston Villa
 • I de senaste 18 av Arsenals hemmamatcher mot Aston Villa var antalet mål över 1.5
 • I 5 av de senaste 6 av Arsenals hemmamatcher mot Aston Villa var antalet mål över 3.5
 • Arsenal har vunnit 6 av de 8 senaste hemmamatcherna mot Aston Villa

Form: Arsenal mot Aston Villa

Arsenals fans njuter.

Arsenal verkar ha hittat formen nu med ytterligare en vinst förra veckan. Fyra raka segrar och senast stark vändning mot Fulham. Gunners är svårstoppade för dagen.

Aston Villa formkurva pekar nedåt.

Det är nu eller aldrig som gäller för Aston Villa, och just nu ser det mer ut som “aldrig”. Den dåliga trenden började med en 3-1-förlust i ett möte med Crystal Palace, men därefter lyckades man resa och slå Bolton med 1-4. Den segern kunde man dock inte bygga vidare på utan åkte senaste på en 0-1 förlust mot West Ham.

Arsenal vs Aston Villa Matchhistorik

Arsenal tar sig an Aston Villa med 7-0-3 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League.Över 2,5 mål var ett vinnande spel sex gånger i de senaste tio matcher mellan Arsenal och Aston Villa. Båda lagen gör mål gav utdelning två gånger i dessa tio matcher.

Tabellställningar i Premier League

Tabellställningen av Premier League visar att Arsenal och Aston Villa ligger nio poäng och 14 platser ifrån varandra för tillfället. The Gunners kommer säkert att försöka ta alla tre poängen kommande onsdag för att visa att de förtjänar platsen i toppen av tabellen. Trots att Aston Villa är outsider i den här sammandrabbningen kommer Aston Villa definitivt att vilja göra det svårt för favoriterna och av den anledningen är vi spända på att se hur matchen mellan Arsenal och Aston Villa kommer att sluta.

Skytteligan

Skytteligatabellen från de senaste sex matcherna i Premier League visar att Arsenal ställer hoppet till en formstark Martin Oedegaard när det gäller målskyttet i kommande match. Å andra sidan är Emiliano Buendia en av de mest avgörande spelarna i Aston Villa den senaste tiden. Båda spelarna kommer att vara svåra att stoppa på onsdag.

Senaste lagnyheter

Arsenal kan ha upp till fem spelare på skadelistan inför deras hemmamatch mot Aston Villa den på onsdag.Gabriel kan ta en dag ledigt från Arsenals trupp medan han väntar på att avstängningen ska löpa ut.

Thomas Partey, Oleksandr Zinchenko, Harry Clarke och Reiss Nelson finns bland de fyra spelarna som saknas för Arsenal på onsdag.

Några av de två som kommer att befinna sig på sidlinjen är Tyrone Mings och Diego Carlos.