Brann vs Bodo/Glimt: Bästa oddsen och matchtipsen

Brann tar emot gästande Bodo/Glimt på Brann Stadion i en Eliteserien-match på söndag. Ligaledarna Bodo/Glimt ska se till att öka försprånget när de ställs mot Brann kommande söndag. Försvara ledningen är högsta prioritet, men Brann slåss om en placering bland de fyra bästa, när lagen möts på Brann Stadion. Med endast två omgångar kvar av Eliteserien-säsongen, är saker på väg att falla på plats när Brann välkomnar Bodo/Glimt till Brann Stadion.

I toppen av tabellen sitter Bodo/Glimt med 67 poäng efter 28 omgångar, medan Brann har tagit 58 poäng. Sistnämnda rankas som nummer 2 i Eliteserien inför kommande omgång.

Både Brann och Bodo/Glimt siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte kommande söndag. Brann siktar på att förlänga den fina obesegrade trenden kommande söndag, och motivationen bör vara lika hög som stämningen i Brann-truppen inför nästa utmaningar. Eliteserien-ledaren Bodo/Glimt ligger nio före Brann. Att förlora här kommer göra det extremt svårt för den sistnämnda att blanda sig i titelstriden.

Brann vs Bodo/Glimt Statistik

  • Brann har inte förlorat 37 av sina senaste 39 hemmamatcher
  • Brann har gjort mål i 39 av de senaste 41 hemmamatcherna
  • Brann har gjort mål i 30 av de senaste 32 matcherna
  • Brann har inte förlorat 12 av sina senaste 13 matcher
  • Brann har vann 7 i de senaste 9 matcherna, medan gjort mindre än 2.5 mål
  • Bodö/Glimt har inte förlorat 20 av sina senaste 22 bortamatcher
  • Bodö/Glimt har inte förlorat 18 av sina senaste 19 matcher
  • Bodö/Glimt har vunnit 10 av sina senaste 11 matcher
  • Bodö/Glimt har gjort mål i 20 av de senaste 22 bortamatcherna
  • I 11 av Bodö/Glimts senaste 13 bortamatcher var antalet av mål över 2.5

Brann vs Bodo/Glimt Preview

Brann form

I de tre senaste matcherna såg vi Brann spela 1-1 mot Sandefjord, innan man slog Odds Ballklubb med 2-1, och FK Haugesund med 0-2. Brann plockade elva poäng på sina senaste nio matcher mot lag från topp 6. De tog tre vinster, med 13 mål gjorda och släppt in 17. Brann har visat stark form hemma på Brann Stadion, med fem vinster på de sex senaste i Eliteserien. De nätade alltså 13 gånger och släppte in sju,

Bodo/Glimt form

Bodo/Glimt är i fantastisk form inför kommande matchen efter tre raka segrar. Stabäk slog man med 0-4, efter det fick Besiktas känna på en 1-2-torsk. Aalesund var det senaste offret efter en 1-0-vinst för Bodo/Glimt. Bodo/Glimt gjorde 26 mål och släppte in 17 i deras tolv senaste matcher mot lag från den övre halvan av Eliteserien-tabellen. De fick ihop sju vinster och 23 poäng.

Brann vs Bodo/Glimt H2H

Spela på kryss skulle gett dig en bra vinst senast när Brann mötte Bodo/Glimt. De delade på poängen i en 2-2-match, där inget av lagen lyckades utnyttja övertaget. Försöka välja en vinnare från senaste H2H är en tuff uppgift då inget lag övertygat mot sina motståndare helt. Bodo/Glimt vann fem av de senaste tio matcherna, medan Brann tog två vinster i dessa tio matcher. Spelbolagen har Bodo/Glimt att vinna denna match till bästa odds på 3.40. Bodo/Glimt har bara förlorat en av de 8 senaste matcherna mot Brann. De senaste 5 Eliteserien mötena mellan Brann och Bodo/Glimt slutade med över 2.5 mål. Båda lagen gjorde mål åtta gånger i de senaste tio matcherna mellan Brann och Bodo/Glimt.

Över 3.5 mål gjordes sex gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Brann gjorde ett snitt på 1.6 mål, och där Bodo/Glimt snittade 1.9 mål. Båda lagen göra mål var vinnande åtta gånger i dessa matcher. Över 2.5 mål gjordes i fem av Brann’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.9 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i sju av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 2.6 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Eliteserien

Brann tog samtliga tre poäng åtta gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade ett och åkte på ett förluster under den här perioden. Bodo/Glimt vann sex av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort fyra och förlorade noll. Målen flödar just nu för Brann på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sju av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till sju gånger för Bodo/Glimt i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Brann har gjort första målet i sju matcher av de senaste tio på hemmaplan. Bodo/Glimt gjorde första målet i sju matcher av de senaste tio på hemmaplan. Bodo/Glimt har gjort mål i 8 raka ligamatcher mot Brann.

Det har varit en fin säsong för Brann Stadion som hittills gjort 23 för sin klubb, och den här formen är helt avgörande för Bodo/Glimt’s framgång.