Lillestrom vs Odds Ballklubb: Bästa oddsen och matchtipsen

I Eliteserien matchen på Aaraasen Stadion kommande söndag ser vi hemmalaget Lillestrom ta sig an Odds Ballklubb. Trots den bleka formen har Lillestrom en bra chans att plocka tre nya poäng till sitt konto i omgång 29. De möter Odds Ballklubb kommande söndag, och det skulle vara en besvikelse att inte gå vinnande från Aaraasen Stadion. Lillestrom välkomnar Odds Ballklubb till Aaraasen Stadion kommande söndag för en match i näst sista omgången av Eliteserien.

Lillestrom går in i nästa Eliteserien-runda som nummer 6 i tabellen, med 42 poäng så här långt. Med 28 spelade matcher, har Odds Ballklubb löst 34 poäng, vilket ger dem plats 10 inför nästa omgång.

Både Lillestrom och Odds Ballklubb siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte kommande söndag. Med både Lillestrom och Odds Ballklubb som kommer till den här matchen med tunga försluster i bagaget , tror vi på en avvaktande och försiktig kamp. Båda vill inte riskera ytterligare en förlust in på kontot. Med sikte på en plats bland de sex bästa måste Lillestrom lösa vinst mot Odds Ballklubb på söndag. De sistnämnda har just nu kanske inte den form som krävs för att stoppa hemmalaget, men allt kan hända och bollen är rund.

Lillestrom vs Odds Ballklubb Statistik

  • Lilleström har gjort mål i 19 av de senaste 21 hemmamatcherna
  • Lilleström har vann 3 i de senaste 4 hemma matcherna spelat utan att släppa in mål
  • Lilleström har vunnit 6 av sina senaste 8 hemmamatcher
  • I de senaste 3 Lilleströms hemmamatcher, var antalet mål under 2.5
  • I de senaste 4 Lilleströms hemmamatcher, var antalet mål under 3.5
  • Odds Ballklubb har gjort mål på de senaste 14 bortamatcherna
  • I 12 av Odds Ballklubbs senaste 13 bortamatcher var antalet av mål över 2.5
  • I 11 av de senaste 13 bortamatcherna Odds Ballklubb har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Odds Ballklubb har gjort mål i 22 av de senaste 24 matcherna
  • I 8 av de senaste 9 matcherna Odds Ballklubb har spelat, har båda lagen gjort mål

Lillestrom vs Odds Ballklubb Preview

Lillestrom form

Lillestrom är just nu väldigt ojämna efter förlust mot Bodö/Glimt med 3-1 innan vann man med 1-0 mot FK Haugesund. I den senaste matchen kom ytterligare ett nederlag med 4-0 mot Molde. Lillestrom har kommit tillbaka starkt med fyra segrar på de sex senaste hemmamatcherna i Eliteserien. Ingen oavgjord och två förluster. De gjorde tio mål och släppte in sex.

Odds Ballklubb form

Odds Ballklubb har varit bleka i sina tre senaste matcher, trots att det började med en 2-0-seger mot Hamarkameratene. Det följdes upp med en förlust 2-1 mot Brann, för att sedan ge bort samtliga poäng i en 1-2-torsk mot Tromsö. Odds Ballklubb har kämpat sig till tre vinster och tio poäng från sina senste elva matcher mot topp 6-lagen. De gjorde tio i dessa matcher, men släppte även in 17 mål. Odds Ballklubb har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Eliteserien. Man spelade oavgjort en och förlorade fyra samtidigt som laget släppte in 14 och gjorde tio mål.

Lillestrom vs Odds Ballklubb H2H

Odds Ballklubb blev helt knockade när Lillestrom tog en 1-0-seger i det senaste mötet. Välförtjänad revansch efter den tidigare 2-0-förlusten, som Odds Ballklubb vann med i matchen innan. Högt odds på oavgjort och det ser ganska osannolikt ut den här gången om man kollar lagens tio senaste möten. Lillestrom lyckades med fem vinster, medan Odds Ballklubb tog samtliga poäng fyra gånger i dessa tio matcher. Spela på hemmavinsten ger dig ett odds på 1.57 medan det bästa odds hos spelbolagen på en bortavinst ligger på 5.25. Lillestrom förlorade endast en av de 5 senaste matcherna mot Odds Ballklubb. Båda lagen gjorde mål fyra gånger i de senaste tio matcherna mellan Lillestrom och Odds Ballklubb.

Det blev över 2.5 mål fem gånger i de senaste tio matcher mellan lagen. Lillestrom gjorde i snitt 0.9 mål, medan Odds Ballklubb snittade 1.4 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel fyra gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i fem av Lillestrom’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.1 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sju av besökarnas tio senaste matcher den här säsongen. I snitt gjorde de mål 1.3 gånger i dessa matcher.

Nuvarande tabellen i Eliteserien

Lillestrom tog blygsamma sju segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i noll av matcherna, medan det blev tre förluster. Odds Ballklubb vann två av de 10 senaste och spelade oavgjort ett samt förlorade sju av matcherna under denna period. Senaste 10 matcherna på bortaplan för Odds Ballklubb öppnade de målskyttet sex gånger, medan gästerna gjorde detsamma i sex av sina 10 senaste på hemmaplan.

Senaste lagnyheter

Lillestrom har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio matcherna. Odds Ballklubb gjorde första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Båda lagen har gjort mål i 5 raka bortamatcher som Odds Ballklubb spelat.

Det är en fantastisk säsong för Aaraasen Stadion, som just nu har tolv ligamål på sitt konto så här långt. Lillestrom kommer förlita sig på hans tjänster för att sänka Odds Ballklubb.